Menu

KSO-keurmerk

Vol trots konden wij u eerder dit jaar berichten dat Mondial Movers Waaijenberg Groep het KSO-keurmerk heeft ontvangen. Dit certificaat is een mooie erkenning voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij als onderneming en als personeel nemen. KSO staat voor Keurmerk Sociale Onderneming. Dit keurmerk volgt de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. De SDG’s zijn 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030Er komen thema’s als onderwijs, armoede, economie en klimaat aan de orde.

Invulling geven aan KSO

Mondial Movers Waaijenberg Groep geeft  op allerlei manieren invulling aan KSO en sociaal ondernemerschap. Bijdragen aan het verbeteren van de samenleving gebeurt bijvoorbeeld door:

  • Vrijwilligerswerk en sponsoring: onze medewerkers zijn actief in vrijwilligersfuncties en wij steunen regionale goede doelen en sportclubs.
  • Milieu: zorg voor het milieu staat hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om volledig duurzaam te verhuizen. Jaarlijks wordt een Milieuprogramma vastgesteld. Daarin zijn een aantal meetbare doel- en taakstellingen opgenomen om milieuaspecten, die betrekking hebben op onze organisatie, op de juiste wijze te controleren.
  • Social return on investment: bij Mondial Movers Waaijenberg Groep krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om aan het werk te gaan.

KSO-initiatieven, video’s

Mondial Movers Waaijenberg Groep is aandeelhouder van Mondial Movers (landelijk opererende verhuisorganisatie met vestigingen in heel Nederland). Krijg een indruk van KSO-initiatieven en bekijk onderstaande video’s.

Introductie KSO: opleiding verhuismedewerker & elektrisch verhuizen

KSO: elektrisch verhuizen

Meer over KSO

Op de pagina MVO vindt u meer informatie over KSO en de maatschappelijke initiatieven van Mondial Movers Waaijenberg Groep en Mondial Movers.

Download:
Maatschappelijk aandeel 2019

Gerelateerd nieuws: