Menu

Mondial Movers

Mondial Waaijenberg Groep te Ede is sinds 2003 aandeelhouder van Mondial Movers . Mondial Movers is een commercieel samenwerkingsverband van Erkende Verhuizers. Het samenwerkingsverband presenteert zich aan de markt als ‘het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven’. Het netwerk is in 1990 opgericht door acht verhuisbedrijven. Anno 2013 is het samenwerkingsverband uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met 21 aandeelhoudende verhuisbedrijven die in 28 plaatsen in Nederland werkzaam zijn. Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), het Europees netwerk van verhuisbedrijven. Bijna vierhonderd Europese verhuisbedrijven nemen deel aan de EMG.

Het netwerk van Mondial Movers wordt onder andere gebruikt voor aanbestedingen bij landelijke projecten. Zo wordt de gezamenlijke dienstverlening vergroot.

KVGM beleid Mondial Movers

Mondial Movers stelt zich verantwoordelijk voor het vaststellen, implementeren en onderhouden van een KVGM-beleid dat passend is voor het doel en de context van de organisatie.

De KVGM-doelstellingen die leiden tot het beschermen van het milieu, waaronder preventie van milieuvervuiling zijn vast gelegd in het KVGM-beleid. Het uiteindelijke doel is te komen tot een continue verbetering van het Managementsysteem alsook de prestaties van de organisatie op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu en wel zodanig dat milieu-incidenten en persoonlijk letsel en ziekte worden voorkomen.  Download KVGM beleid.