Menu

Mondial Movers

Mondial Movers Waaijenberg Groep te Ede is sinds 2003 aandeelhouder van Mondial Movers. Mondial Movers is een commercieel samenwerkingsverband van Erkende Verhuizers. Voor u de garantie dat uw verhuizing wordt uitgevoerd door professionele verhuizers met kennis van zaken en dat uw verhuizing in goede handen is. U ontvangt hoogstaande service en kwaliteit. Meer over kwaliteitszorg, certificaten en duurzaam verhuizen vindt u op de pagina kwaliteit.

Samenwerkingsverband Mondial Movers

Het samenwerkingsverband Mondial Movers presenteert zich aan de markt als ‘het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven’. Het netwerk is in 1990 opgericht door acht verhuisbedrijven. Anno 2022 is het samenwerkingsverband uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met 19 aandeelhoudende verhuisbedrijven, met in totaal 25 vestigingen door heel Nederland.

Mondial Movers

Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), het Europees netwerk van verhuisbedrijven. Bijna vierhonderd Europese verhuisbedrijven nemen deel aan de EMG. Het netwerk van Mondial Movers wordt onder andere gebruikt voor aanbestedingen bij landelijke verhuisprojecten. Zo wordt de gezamenlijke dienstverlening vergroot.

KVGM-beleid Mondial Movers

Mondial Movers stelt zich verantwoordelijk voor het vaststellen, implementeren en onderhouden van een KVGM-beleid dat passend is voor het doel en de context van de organisatie. Hieronder worden ook begrepen de aard, omvang en KVGM-effecten van haar activiteiten, producten en diensten. Het beleid biedt een kader voor het vaststellen van KVGM-doelstellingen die leiden tot het beschermen van het milieu, waaronder preventie van milieuvervuiling. Het uiteindelijke doel is te komen tot een continue verbetering van het Managementsysteem alsmede de prestaties van de organisatie op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu en wel zodanig dat milieu-incidenten en persoonlijk letsel en ziekte worden voorkomen. Download hier het KVGM-beleid.

Erkende Verhuizer

Als Erkende Verhuizer is Mondial Movers Waaijenberg Groep zuinig op uw spullen. Ons verhuisbedrijf maakt gebruik van luchtgeveerde verhuiswagens en voor uw waardevolle inboedel hebben wij de juiste verpakkingsmaterialen beschikbaar. Onze professionele verhuizers en chauffeurs weten precies hoe uw dierbare spullen verpakt en vervoerd moeten worden. Zo kunt u vlekkeloos verhuizen naar uw nieuwe woning. Ook heeft ons verhuisbedrijf klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor particulieren en zakelijke klanten beschikbaar, ruim 12.000m2.  Download hier het Certificaat Erkende Verhuizers. Meer weten? Gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Stel uw vraag

Mondial Movers Foundation

Mondial Movers Waaijenberg Groep is maatschappelijk en sociaal betrokken. Ons verhuisbedrijf neemt deel aan Mondial Movers Foundation en is KSO-gecertificeerd (Keurmerk Sociale Onderneming). Het belangrijkste doel van Mondial Movers Foundation, opgericht in 2020, is het bestrijden van armoede en eenzaamheid in Nederland. Met activiteiten zoals de Speelgoededoelendoos, de Verhuisfamilie en het organiseren van activiteiten in zorginstellingen dragen wij een steentje bij aan het verbeteren van onze samenleving en het terugdringen van armoede en eenzaamheid.

Downloads

Meer over Mondial Movers

Wilt u meer weten over Mondial Movers of wat Mondial Movers Waaijenberg Groep voor u kan betekenen? Neem contact op met het verhuisteam van Mondial Movers Waaijenberg Groep. Gebruik onderstaande button en stel uw vraag of bel: +31 (0)318 – 624 555.

Stel uw vraag

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.