Menu

Opslag en Warehousing

Heeft u tijdelijk of voor een langere tijd opslagruimte nodig voor uw meubels, inboedel, inventaris of archief, dan biedt opslag en warehousing van Mondial Movers Waaijenberg Groep uit Ede uitkomst.

Opslag en warehousing

Opslag en warehousing is er voor particulieren, de zakelijke markt, winkels, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en musea. De opslagloodsen van Mondial Movers Waaijenberg Groep zijn klasse 3 beveiligd, geklimatiseerd en stofvrij. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van ons douanedepot. Meer weten over opslag en warehousing? Bel 0318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Contact opnemen

Voordelen van opslag en warehousing

Een aantal voordelen van opslag en warehousing bij Mondial Movers Waaijenberg Groep:

  • Opslagfaciliteiten zijn klasse 3 beveiligd, uw spullen staan veilig opgeborgen
  • De opslagterminals zijn geklimatiseerd & stofvrij, uw goederen blijven in topconditie
  • U heeft maximaal één week opzegtermijn, geen tussenkomst van huurcontracten
  • U kunt uw spullen tussentijds uit de opslag halen
  • ruim 1200m2 capaciteit
  • Douanedepot aanwezig

Uw inboedel, inventaris of archief blijft in topconditie en met een opslagcapaciteit van ruim 12.000m2 is er altijd een plek beschikbaar voor uw bezittingen. Een ander voordeel is dat u bij ons per week betaald.

Wij maken gebruik van een opslagregistratiesysteem, zodat goederen en archieven van onze klanten snel vindbaar zijn. Dat maakt het mogelijk om uw spullen tussentijds uit de opslag te laten halen, direct op het moment dat het nodig is. Vraag vrijblijvend een offerte aan en gebruik onderstaande button of bel 0318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Opslag inboedel

Met een opslagcapaciteit van ruim 12.000 m2 kunt u als particulier bij ons terecht voor tijdelijke opslag van uw inboedel, handig wanneer u gaat emigreren of wanneer u nog geen nieuwe woonruimte tot uw beschikking heeft.

Archiefopslag, opslag van meubels, inventaris en museale objecten

Ook bedrijven, onderwijsinstellingen, winkels, zorginstellingen en musea maken met enige regelmaat gebruik van onze opslagruimte, o.a. voor archiefopslag,  opslag van meubels, inventaris en zelfs museale objecten. Soms tijdelijk en soms langdurig.

Douanedepot

Heeft u goederen die vrijgesteld moeten worden, of goederen die vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land verplaatst moeten worden? Dan biedt ons douanedepot uitkomst.

Wat kost opslag en warehousing?

Heeft u tijdelijk, of voor een langere periode, opslagruimte nodig en wilt u weten wat kost opslag en warehousing? Vraag een offerte aan. Bel 0318 – 624 555 of gebruik onderstaande button. Wij staan voor u klaar.

Offerte aanvragen

Opslag en warehousing: hoe het werkt

Opslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Wij maken gebruik van een opslagregistratiesysteem, zodat goederen of archieven van onze klanten snel vindbaar zijn. Daarbij is het mogelijk om uw bezittingen tussentijds uit de opslag te halen, direct op het moment dat het nodig is.

Uw spullen veilig opgeborgen

Kiest u voor opslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep, dan zijn uw spullen veilig opgeborgen. Uw goederen worden onder optimale condities bewaard, tot het moment dat u deze weer nodig heeft.

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u gebruik maken van onze opslagfaciliteiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en gebruik onderstaande button of bel 0318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Download:

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen