Menu

Uitreiking Keurmerk Sociale Onderneming

In de afgelopen week vond de uitreiking Keurmerk Sociale Onderneming plaats. 20 Mondial Movers verhuisbedrijven, waaronder Mondial Movers Waaijenberg Groep, hebben in 2019 met elkaar een maatschappelijk aandeel van 1,6 miljoen geleverd.

Deze waarde vertegenwoordigt een optelsom van het aantal uren vrijwilligerswerk van de medewerkers, het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de hoogte van de sponsoring in geld en waarde van middelen die beschikbaar zijn gesteld aan de samenleving. Kortom: een mooie teamprestatie!

Keurmerk Sociale onderneming [KSO]

Voor het Keurmerk Sociale onderneming [KSO] worden de 17 Duurzaamheids doelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden, die als doel hebben om de wereld te verbeteren en mooier te maken.

Steentje bijdragen

Dit certificaat is een mooie erkenning voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij als organisatie en personeel nemen. Denk bijvoorbeeld aan het vrijwilligerswerk dat onze medewerkers uitvoeren, de  sponsoring van goede doelen en het inzamelen van overtollig meubilair voor ex-gedetineerden en Restore kledingwinkel etc..

Wij dragen graag ons steentje bij aan een betere leefomgeving, verbeteren van onze samenleving en het milieu. Mondial Movers Waaijenberg Groep zet zich o.a. voor de volgende VN doelen in:

. .    .

Meer over MVO en KSO

Wilt u meer weten over KSO bij Mondial Movers Waaijenberg Groep? Neem contact op met één van onze adviseurs of lees meer op de pagina MVO.

Gerelateerd nieuws: