Verhuizen naar Duitsland

eel Nederlanders genieten regelmatig van echte Duitse begrippen als Volkswagen, bratwürsten en Deutsche Gründlichkeit. Stuk voor stuk bekende onderwerpen van onze oosterburen. Als u gaat verhuizen naar of vanuit Duitsland helpt de Mondial Waaijenberg Verhuizers u graag met de internationale verhuizing van uw inboedel. Uw internationale verhuizing naar Duitsland wordt per verhuiswagen uitgevoerd. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden, kunt u kiezen of u zelf uw kleine artikelen verpakt in dozen of dat wij dat doen. Dit geldt ook voor het (de)monteren van uw meubels. Tijdens het laden en lossen van de verhuiswagen kunt u ons verhuisteam zelf assisteren.

Gespecialiseerde Duitsland-verhuizers

In Duitsland gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers wel. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Duitsland uit. Met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Duitsland

Combinatie kortingen Duitsland

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Duitsland en omringende landen, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing van of naar Duitsland? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Op deze website over Duitsland vindt u allerlei handige informatie.

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen