Verhuizen naar Frankrijk

Ook een emigratie binnen Europa heeft grote gevolgen voor uw persoonlijke leven. Veel dingen veranderen en u wordt geacht in een andere cultuur te functioneren. Mondial Waaijenberg Verhuizers helpt u om in ieder geval uw huis veilig en vertrouwd te bewonen. Zo voelt u zich snel thuis in het land van de wijn, het stokbrood en de heerlijke Franse kazen.

Vlekkeloos verhuizen

Uw verhuizing naar Frankrijk wordt per verhuiswagen uitgevoerd. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden, kunt u kiezen of u zelf uw kleine artikelen verpakt in dozen of dat wij dat doen. Dit geldt ook voor het (de)monteren van uw meubels. Tijdens het laden en lossen van de verhuiswagen kunt u ons verhuisteam zelf assisteren.

Gespecialiseerde Frankrijk-verhuizers

In Frankrijk gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers wel. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Frankrijk uit. Met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Frankrijk

Combinatie korting voor Frankrijk

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar het zuiden van Europa, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden.

Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing van of naar Frankrijk? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Leuk om te lezen

Op deze website ontdekt u leuke wetenswaardigheden en dingen die u kunt doen in Frankrijk.

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen