Menu

Verhuizen naar Frankrijk

Gaat u verhuizen naar Frankrijk? Ook een emigratie binnen Europa heeft grote gevolgen voor uw persoonlijke leven. Veel dingen veranderen en u wordt geacht in een andere cultuur te functioneren. Internationaal verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers is Erkende Verhuizer en helpt u om uw verhuizing naar Frankrijk vlekkeloos te laten verlopen. Zo voelt u zich snel thuis in het land van de wijn, het stokbrood en de heerlijke Franse kazen.

Offerte aanvragen

Vlekkeloos verhuizen

In Frankrijk gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers wel. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen naar Frankrijk. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen uit en met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Frankrijk

Film Mondial Waaijenberg Verhuizers

Bekijk onze film en ontdek binnen één minuut wat Mondial Waaijenberg Verhuizers voor u kan betekenen:

Vlekkeloos verhuizen

Wilt u graag vlekkeloos verhuizen naar Frankrijk? Mondial Waaijenberg Verhuizers luistert naar uw wensen en adviseert u over de mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om zelf uw kleine artikelen te verpakken in dozen of u kunt dit door onze professionele verhuizers laten uitvoeren. Mondial Waaijenberg Verhuizers assisteert u graag en met gebruik van de juiste materialen worden uw waardevolle bezittingen zo verpakt dat deze optimaal beschermd zijn tijdens transport. Het de- en her-monteren van uw meubels en het inladen en/of uitladen van uw waardevolle bezittingen in onze luchtgeveerde verhuiswagens verzorgen wij ook graag voor u. Heeft u tijdelijk opslag nodig? Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft ruim 12.000 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren.

Combinatie korting voor Frankrijk

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar het zuiden van Europa, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. Op deze manier kunt verhuizen op het moment dat het u schikt tegen een interessant tarief. Benieuwd naar een  offerte voor uw verhuizing van of naar Frankrijk? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Leuk om te lezen

Op deze website ontdekt u leuke wetenswaardigheden en dingen die u kunt doen in Frankrijk.

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Mondial Waaijenberg Verhuizers – Vlekkeloos verhuizen naar Frankrijk