Verhuizen naar Oostenrijk

In het land van rustgevende bergen, klassieke chalets en lange witte winters is het altijd genieten. In de Oostenrijkse bergen of in een stad als Wenen is altijd iets te doen. Als u gaat emigreren naar Oostenrijk, verwacht u daarom een vlekkeloos georganiseerde verhuizing. Uw spullen worden verhuisd naar uw nieuwe huis, zodat dit snel uw nieuwe thuis is. Mondial Waaijenberg Verhuizers is zuinig op de spullen van een ander.

Gespecialiseerde Oostenrijk-verhuizers

In Oostenrijk gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers wel. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Oostenrijk uit. Met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Oostenrijk

Uw internationale verhuizing taxeren

Tijdens ons bezoek aan uw woning, bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van meubels. Daarnaast taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Combinatie korting Oostenrijk?

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit het Alpen gebied, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden.

Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing van of naar Oostenrijk? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Op deze website over Oostenrijk vindt u allerlei handige informatie.

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen