Verhuizen naar Spanje

In het land van paella, costa’s en lange warme zomers is het altijd genieten. In de Spaanse Pyreneeën of aan de Middelandse Zee, elk plekje heeft zijn eigen charme. Als u gaat emigreren naar Spanje, verwacht u een zorgeloze verhuizing. Mondial Waaijenberg Verhuizers is zuinig op de spullen van een ander en helpt u daarom graag bij uw verhuizing.

Gespecialiseerde Spanje-verhuizers

In Spanje gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers wel. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Spanje uit. Met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Spanje

Wat kost uw verhuizing?

Tijdens ons bezoek aan uw woning, bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van het meubilair. Daarnaast taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Combinatie korting Spanje?

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar het zuiden van Europa, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing van of naar Spanje? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Op deze website over Spanje vindt u allerlei handige informatie.
Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen