Menu

18 augustus 2018 Pasar Toko Neba

Tijdens de Heideweek vindt op 18 augustus 2018 Pasar Toko Neba plaats. Tijdens dit grote heideweek festijn aan de Stationsweg 56 in Ede kunt u o.a. genieten van heerlijke Indonesische versnaperingen en dans. Daarnaast kunt u mooie traditionele Indonesische accessoires en home decoraties kopen.

Pasar Toko Neba

De opbrengsten van Pasar Toko Neba komen ten goede aan projecten van Stichting Child Support Indonesia. Mondial Waaijenberg Verhuizers is sponsor van deze stichting en support Toko Neba met een donatie om zo bij te dragen in de kosten voor de huur van materialen en apparatuur die nodig is voor deze dag.
De dag wordt gerund door vrijwilligers en ook de bands treden belangeloos op.

Hulp bij financiering onderwijs

Ook dit jaar hoopt de Stichting Child Support Indonesia zo’n 700 kinderen te kunnen helpen bij de financiering van hun onderwijs. Zo krijgen bijvoorbeeld arme kinderen die thuis geen computer hebben de mogelijkheid om computerlessen te volgen en om te leren gaan met een computer. Daarnaast wordt er hulp geboden aan twee ziekenhuizen, dialysecentra, kinderen in de gevangenissen en gehandicapte kinderen. Ook draagt de stichting bij aan  de  preventie van kindhuwelijken.

MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Groep vindt u hier.

 

Mondial Waaijenberg Verhuizers is sponsor van Pasar Toko Neba 2018 Mondial Waaijenberg Verhuizers is sponsor van Pasar Toko Neba 2018 Mondial Waaijenberg Verhuizers is sponsor van Pasar Toko Neba 2018 Mondial Waaijenberg Verhuizers is sponsor van Pasar Toko Neba 2018