Menu

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Gaat u verhuizen naar Nieuw-Zeeland, het land van de Maori, Auckland, Wellington, en de Nederlander Abel Tasman? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft veel ervaring en kennis van internationaal verhuizen naar Nieuw-Zeeland.

Offerte aanvragen

Verhuizen naar of vanuit Nieuw-Zeeland

Met ruim 120 jaar verhuizen heeft Mondial Waaijenberg Verhuizers veel verhuiservaring opgebouwd. Niet alleen over de weg maar zeker ook overzee. Met een eigen netwerk van agenten helpen wij u om uw verhuizing, naar of vanuit Nieuw-Zeeland, vlekkeloos te laten verlopen. Als Erkende Verhuizer verzorgen wij maandelijks internationale verhuizingen naar en vanuit Nieuw-Zeeland.

Emigreren naar Nieuw-Zeeland, onze aanpak

Wanneer u gaat emigreren naar Nieuw-Zeeland, bijvoorbeeld als expat, dan zijn er naast de emigratie veel zaken die u moet organiseren zoals het regelen van een visum. Hoe fijn is het dan om de verhuizing van uw eigendommen volledig uit te besteden aan Mondial Waaijenberg, de verhuismanager voor uw verhuizing overzee.

Met een heldere en gestructureerde aanpak wordt niks aan het toeval overgelaten. Goederen worden op tijd ingeklaard, documenten worden volgens eisen van de douane ingevuld en uw waardevolle bezittingen worden op de afgesproken datum naar uw nieuwe woonhuis afgeleverd.

Wat mag u van Mondial Waaijenberg Verhuizers verwachten?

 • Onze verhuisadviseur komt bij u thuis voor een verhuisopname.
 • U ontvangt een gespecifieerde offerte, op basis van uw wensen.
 • Een overzichtelijke planning geeft u een helder beeld van hoe de verhuizing verloopt.
 • Kiest u ervoor om zelf in te pakken? Wij zorgen ervoor dat u de verhuisdozen en het juiste verpakkingsmateriaal op tijd ontvangt.
 • Uw waardevolle bezittingen worden met het juiste verpakkingsmateriaal optimaal beschermd.
 • Laat u uw inboedel door de verhuizers van Mondial Waaijenberg inpakken? Er wordt een datum afgesproken wanneer de verhuismedewerkers uw inventaris verpakken. Ook auto’s en motoren kunnen ingekrat worden voor een behouden transport.
 • In speciale zeecontainers worden al uw bezittingen op een slimme manier opgeborgen.
 • De zeecontainers worden vergrendeld en voorzien van een zegel.
 • Beveiligde opslag van uw inboedel, voor korte of langere termijn, gebeurt in de klasse 3 beveiligde opslagloodsen van Mondial Waaijenberg.
 • Na verscheping haalt onze agent de container uit de haven. In zijn douaneloods vindt de inklaring en controle plaats. Daarna wordt uw inboedel aan huis afgeleverd.
 • Desgewenst worden de spullen uitgepakt, meubels gemonteerd en worden verpakkingsmaterialen afgevoerd.
 • Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt ervoor dat uw inboedel ook tijdens transport verzekerd is.

Vervoer naar Nieuw-Zeeland

Het vervoer naar Nieuw-Zeeland geschiedt per zeecontainer of u nu verhuist naar Auckland of Wellington. De inboedel wordt zeewaardig verpakt en geladen in een container. Na de verscheping zorgt onze agent dat de lading wordt ingeklaard bij douane en MAF en dat het gelost en uitgepakt wordt.

Maandelijks overzeese verhuizingen

Wij verhuizen letterlijk over de hele wereld. En dat doen wij vlekkeloos. Onze klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 9! Echter, als Erkende Verhuizer gaan we altijd voor een 10.

Onze verhuisservice, aantrekkelijke tarieven

Omdat wij veel verhuizingen naar Nieuw-Zeeland verzorgen, kunnen wij kleinere zendingen gemakkelijk meenemen tegen aantrekkelijke tarieven. Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vervolgens bespreken wij uw wensen en ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Emigreren naar Nieuw-Zeeland forum

Op deze website over Nieuw-Zeeland vindt u allerlei handige informatie. De Mondial Waaijenberg Groep heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met verhuizingen naar en vanuit het buitenland. Kijkt u eens ons complete overzicht voor alle buitenlandse verhuizingen. Hier is precies aangegeven naar welke landen wij al eens hebben verhuisd. Internationaal verhuizen met Mondial Waaijenberg Groep betekent zorgeloos verhuizen voor u!

Fedemac gecertificeerd Erkende Verhuizer

Uw verhuizing is bij Mondial Waaijenberg in vertrouwde handen. Erkende Verhuizer en het Fedemac certificaat krijgt een verhuisorganisatie pas na audits waarbij zij aan de hoogste eisen moeten voldoen. Zo weet u zeker dat u met een betrouwbare partij zaken doet en uw inboedel in veilige handen is.

Aangesloten bij Mondial Movers

Waaijenberg verhuizers te Ede is sinds 2003 aandeelhouder van Mondial Movers een samenwerkingsverband en landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), het Europees netwerk van verhuisbedrijven.

De internationale ervaring en ons lidmaatschap aan de European Moving Group (EMG) betekent concreet voor u dat wij een overzichtelijke planning maken en weten hoe uw inboedel naar een ander land, of zelfs een ander continent verplaatst moet worden.  Wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen.

De verhuizers van Mondial Waaijenberg Groep hebben onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport. Daar hoeft u zich bij uw verhuizing naar het Nieuw-Zeeland dus niet druk over te maken.

Uw inboedel veilig opslaan bij Mondial Waaijenberg

Verhuist u, bijvoorbeeld als expat, tijdelijk naar het buitenland? Dan heeft de Mondial Movers Waaijenberg Groep interessante opslagfaciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Het kan gebeuren dat u (tijdelijk) uw inboedel moet opslaan. Goed om te weten dat u ook voor opslag bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek bent! Wij hebben beveiligde opslagcapaciteiten in Ede en kunnen het verpakken, transport en opslag van uw inboedel op professionele wijze voor u regelen. Neem contact op voor meer informatie over onze opslagfaciliteiten.

Inboedel opslag anno 2017, hoe het werkt

Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Wij maken gebruik van een opslagregistratiesysteem, op deze manier zijn goederen of archieven van onze klanten snel vindbaar. Daarbij is het mogelijk om deze tussentijds uit de opslag te halen, direct op het moment dat het nodig is.

Uw spullen optimaal beveiligd bij Mondial Waaijenberg Groep

Opslag bij Mondial Waaijenberg Groep, u bent verzekerd van optimale omstandigheden voor uw goederen, ze blijven in top conditie en zijn bij ons goed beveiligd!

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u gebruik maken van onze (tijdelijk) opslag faciliteiten? Vraag hier uw offerteaan of informeer naar de mogelijkheden en bel 0318 – 624 555 of mail naar info@waaijenberg.nl.

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Waaijenberg verhuizers BV te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Waaijenberg bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u nog een paar dingetjes uitzoeken voordat u uw keuze maakt? Download dan onze brochure of vraag hier het informatiepakket aan. Wij hebben de brochure in het Nederlands en Engels. Vlekkeloos internationaal verhuizen naar Nieuw-Zeeland? Mondial Waaijenberg Verhuizers, zuinig op uw spullen!

Verhuisofferte aanvragen Nieuw-Zeeland

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland? Vraag vandaag nog uw verhuisofferte aan. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Interessante informatie

Alles wat je moet weten wanneer je naar Nieuw-Zeeland wilt emigreren

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Mondial Waaijenberg Verhuizers = Vlekkeloos verhuizen naar Nieuw-Zeeland