Verhuizen naar Zweden

Ikea, Volvo en Husqvarna. Bekende merken in onze Nederlandse maatschappij maar allemaal afkomstig uit Zweden. Verhuist u binnenkort naar Zweden en bent u op zoek naar iemand die weet hoe een emigratie naar Zweden in zijn werk gaat? Dan bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers aan het goede adres.

Gespecialiseerde Zweden-verhuizers

In Zweden gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers wel. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Zweden uit. Met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Zweden

Kosten verhuisbedrijf Zweden

Tijdens ons bezoek aan uw woning, bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van meubels. Daarnaast taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties. Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Scandinavië, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden.

Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing van of naar Zweden? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Emigreren naar Zweden

U heeft het besluit gemaakt om te emigreren naar Zweden. Naast het dromen over het mooie landschap en ruimte, moeten er ook dingen geregeld en besloten worden. Waar ga je bijvoorbeeld wonen in Zweden, hoe zit het met werk, vergunningen en de school voor de kinderen? Met een goede voorbereiding komt u voor minder verrassingen te staan. De tip die wij gegeven is; veel praten met mensen die alles weten over emigreren: de verhuizers van Waaijenberg en Nederlands die al verhuisd zijn naar Zweden. Dit zijn de ervaringsdeskundigen en kunnen vertellen tegen welke problemen zij zijn aangelopen. Wij als Zweden-verhuisspecialist beantwoorden ook graag uw vragen. Handige informatie over Zweden vind u tevens op deze website.

Ervaringsverhaal over verhuizen naar Zweden

Theo en Toos hebben in 2010 de stap gemaakt om te emigreren naar Zweden. Hiervan is een documentaire gemaakt.

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen