Menu

Verhuizen naar Zweden

Ikea, Volvo en Husqvarna. Bekende merken in onze Nederlandse maatschappij en allemaal afkomstig uit Zweden. Gaat u binnenkort verhuizen naar Zweden en bent u op zoek naar een Erkende Verhuizer die weet hoe een emigratie naar Zweden in zijn werk gaat? Dan bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers aan het goede adres.

Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in verhuizen naar Zweden

In Zweden gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn gespecialiseerd in verhuizen naar Zweden. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Zweden uit. Met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Zweden

Film Mondial Waaijenberg Verhuizers

Bekijk onze film en ontdek binnen één minuut wat Mondial Waaijenberg Verhuizers voor u kan betekenen:

Overzichtelijke offerte en combinatiekorting

Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren door onze internationale verhuisspecialist. Tijdens een bezoek aan uw woning worden uw wensen en de mogelijkheden, met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van meubels e.d, met u doorgenomen. Daarnaast taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte. Mondial Waaijenberg Verhuizers voert maandelijks meerdere verhuizingen uit naar en vanuit Scandinavië, daarom kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. Op deze manier kunt verhuizen op het moment dat het u schikt tegen een interessant tarief. Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing van of naar Zweden? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Beveiligde opslag van uw inboedel

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor uw inboedel? Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft ruim 12.000 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren.

Emigreren naar Zweden

U heeft het besluit gemaakt om te emigreren naar Zweden. Naast het dromen over het mooie landschap en de ruimte, moeten er ook dingen geregeld en besloten worden. Waar ga je bijvoorbeeld wonen in Zweden, hoe zit het met werk, vergunningen en de school voor de kinderen? Met een goede voorbereiding komt u voor minder verrassingen te staan. De tip die wij gegeven is; veel praten met mensen die alles weten over emigreren: de verhuizers van Mondial Waaijenberg en Nederlanders die al verhuisd zijn naar Zweden. Dit zijn de ervaringsdeskundigen en zij kunnen u vertellen tegen welke problemen zij zijn aangelopen. Wij als Zweden-verhuisspecialist beantwoorden ook graag uw vragen. Handige informatie over Zweden vind u tevens op  deze website.

Ervaringsverhaal over verhuizen naar Zweden

Theo en Toos hebben in 2010 de stap gemaakt om te emigreren naar Zweden. Hiervan is een documentaire gemaakt.

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Mondial Waaijenberg verhuizers – vlekkeloos verhuizen naar Zweden