Menu

Verhuizen naar Spanje

In de Spaanse Pyreneeën of aan de Middellandse Zee, in het land van paella, costa’s en lange warme zomers is het altijd genieten. Gaat u emigreren en verhuizen naar Spanje, dan wilt u vast vlekkeloos verhuizen. Mondial Movers Waaijenberg Groep is zuinig op uw waardevolle bezittingen en Erkende Verhuizer. Met meer dan 120 jaar ervaring organiseren wij jaarlijks veel internationale verhuizingen voor onze klanten, in Europa en wereldwijd.

Offerte aanvragen

Vlekkeloos verhuizen naar Spanje

In Spanje gelden voor veel zaken andere regels en wetten, op deze website van de Rijksoverheid vindt u belangrijke informatie. De verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep zijn bekend met de wet- en regelgeving en helpen u om vlekkeloos te verhuizen naar Spanje. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Spanje uit. Met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Spanje

Wat Mondial Movers Waaijenberg Groep voor u kan betekenen

Bekijk onze film en ontdek binnen één minuut wat Mondial Movers Waaijenberg Groep voor u kan betekenen:

Wat kost uw verhuizing?

Tijdens een bezoek aan uw woning bespreekt u, met onze verhuisadviseur, uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen, speciaal verpakkingsmateriaal en de demontage en montage van uw meubilair.

Daarnaast wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte.

U kunt ervoor kiezen om zelf uw kleine artikelen te verpakken in dozen of u kunt dit door onze professionele verhuizers laten uitvoeren.

Mondial Movers Waaijenberg Groep assisteert u graag en met gebruik van de juiste materialen worden uw waardevolle bezittingen zo verpakt dat deze optimaal beschermd zijn tijdens transport.

Heeft u tijdelijk opslag nodig? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft ruim 12.000 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren.

Aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar het zuiden van Europa, kunnen wij u aantrekkelijke combinatie kortingen aanbieden. Benieuwd naar een aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing van of naar Spanje? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Beveiligde en geklimatiseerde opslag voor uw inboedel

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode opslag nodig voor uw inboedel?
Mondial Movers Waaijenberg Groep beschikt over ruim 12.000 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten, informeer naar de mogelijkheden.

Informatie over Spanje

Op deze website over Spanje vindt u allerlei handige informatie.

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Mondial Waaijenberg Verhuizers = Vlekkeloos verhuizen naar Spanje