Menu

Opslagfaciliteiten

Mondial Movers Waaijenberg Groep is naast specialist in particuliere en zakelijke verhuizingen ook gespecialiseerd in de opslag van archieven, meubels, inboedels en inventaris. Lees meer over onze opslagfaciliteiten.

Opslagfaciliteiten

De opslagfaciliteiten van ons verhuisbedrijf in Ede (Gelderland) bestaan uit ruim 12.000m2 opslagruimte. Deze ruimtes zijn risicoklasse 3 beveiligd, stofvrij en verwarmd. Hierdoor blijven uw spullen in goede conditie, zelfs na maanden opslag. Zoekt u opslagruimte voor uw inboedel, inventaris of archief en heeft u een vraag? Gebruik onderstaande button of bel direct met één van onze medewerkers +31 (0)318 – 624 555 en ontvang meer informatie.

Stel uw vraag

Flexibele opslagmogelijkheden

Mondial Movers Waaijenberg Groep begrijpt dat u voor de opslag van uw spullen alleen datgene wilt betalen voor wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. U slaat gewoon uw goederen op en betaalt per week voor de opslag in ons magazijn.

Gebruik onderstaande button en vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Inboedelopslag voor particulieren

Bij de Mondial Movers Waaijenberg Groep staat uw inboedel op de juiste manier opgeslagen: beveiligd, warm en droog. Onze adviseurs geven u graag advies over de manier waarop u uw meubels het beste kunt opbergen.

Warehousing voor bedrijven

De beveiligde opslag van uw bedrijfsgoederen is voor Mondial Movers Waaijenberg Groep geen enkel probleem. Of het nu gaat om schoolmeubilair of een complete winkelinventaris, bij ons is alles mogelijk. Met onze speciale los- en laadfaciliteiten bieden wij u op elk moment een goede service. Als u uw goederen bij ons opslaat, wordt de locatie van uw inboedel digitaal opgeslagen. Op het moment dat u uw goederen op wilt vragen, heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep het snel voor u klaar staan.

Benieuwd wat inboedelopslag of warehousing voor u kost? Omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren geven wij u graag een vrijblijvende offerte op maat. Gebruik onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Particulieren (inboedelopslag)

Uw inboedel staat bij de verhuisgroep op de juiste manier opgeslagen: beveiligd, warm en droog. De medewerkers kunnen u adviseren op welke manier uw meubels het beste kunnen worden opgeborgen. Elke inboedel is immers anders. De kosten van opslag zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en de verwachte opslagtermijn.

Offerte aanvragen

Warehousing (bedrijven)

Van schoolmeubilair tot winkelinventaris, van archiefkasten tot keukens. De opslag van bedrijfsgoederen is voor Mondial Movers Waaijenberg Groep geen enkel probleem. Door gebruik te maken van optimale los- en laadfaciliteiten kan goede service geboden worden. De opslag vindt plaats in stellingen, containers of vrije ruimten.

De opslagkosten zijn afhankelijk van uw wensen. U heeft de mogelijkheid om per pallet, per container, per vierkante meter of per tijdsduur te huren.

Offerte aanvragen

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Movers Waaijenberg Groep te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Waaijenberg bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods.

Offerte aanvragen

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.