Menu

Opslagfaciliteiten

Mondial Movers Waaijenberg Groep is behalve specialist in particuliere en zakelijke verhuizingen ook specialist in de opslag van archieven , meubels en inboedels. Het verhuisbedrijf heeft in Ede (Gelderland) en Kolham (Groningen) ruim 12.000m2 opslagruimte. Deze ruimtes zijn op risicoklasse 3 beveiligd en zijn verder stofvrij en verwarmd. Hierdoor blijven uw spullen, zelfs na maanden opslag, in goede conditie.

Flexibele opslagmogelijkheden

Mondial Movers Waaijenberg Groep begrijpt dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. U slaat gewoon uw goederen op en betaalt per week voor de opslag in ons magazijn.

Inboedelopslag voor particulieren

Bij de Mondial Movers Waaijenberg Groep staat uw inboedel op de juiste manier opgeslagen: beveiligd, warm en droog. Onze adviseurs geven u graag advies over de manier waarop u uw meubels het beste kunt opbergen.

Warehousing voor bedrijven

De beveiligde opslag van uw bedrijfsgoederen is voor Mondial Movers Waaijenberg Groep geen enkel probleem. Of het nu gaat om schoolmeubilair of een complete winkelinventaris, bij ons is alles mogelijk. Met onze speciale los- en laadfaciliteiten bieden wij u op elk moment een goede service. Als u uw goederen bij ons opslaat, wordt de locatie van uw inboedel digitaal opgeslagen. Op het moment dat u uw goederen op wilt vragen, heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep het snel voor u klaar staan.

Benieuwd wat inboedelopslag of warehousing voor u kost? Omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren geven wij u graag een vrijblijvende offerte op maat. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Particulieren (inboedelopslag)

Uw inboedel staat bij de verhuisgroep op de juiste manier opgeslagen: beveiligd, warm en droog. De medewerkers kunnen u adviseren op welke manier uw meubels het beste kunnen worden opgeborgen. Elke inboedel is immers anders. De kosten van opslag zijn afhankelijk van de grootte van de inboedel en de verwachte opslagtermijn.

Warehousing (bedrijven)

Van schoolmeubilair tot winkelinventaris, van archiefkasten tot keukens. De opslag van bedrijfsgoederen is voor Mondial Movers Waaijenberg Groep geen enkel probleem. Door gebruik te maken van optimale los- en laadfaciliteiten kan goede service geboden worden. De opslag vindt plaats in stellingen, containers of vrije ruimten.

De opslagkosten zijn afhankelijk van uw wensen. U heeft de mogelijkheid om per pallet, per container, per vierkante meter of per tijdsduur te huren.

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Movers Waaijenberg Groep te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Waaijenberg bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods.

Download

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen