Menu

Zorgeloos verhuizen binnen Nederland

Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep bent u aan het juiste adres.
Verhuizen vraagt veel voorbereiding en valt of staat met een goede planning. Verhuizen staat op plaats vijf in de stress top-10 van Nederlanders. Terwijl het ook heel gemakkelijk en zonder stress kan verlopen; geef uw verhuizing uit handen aan de professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep en wij zorgen dat u relaxed en zorgeloos kan verhuizen. Zowel in Nederland als ook internationaal, in Europa en overzee naar bijvoorbeeld Australië of Nieuw-Zeeland.

Andere locaties waar Mondial Movers Waaijenberg Groep ook druk aan het verhuizen is:

Waaijenberg uw betrouwbare verhuispartner

Mondial MoversWaaijenberg Groep, gevestigd in Ede (gld.) vindt haar oorsprong in 1896. Met ruim een eeuw verhuiservaring weet Mondial MoversWaaijenberg Groep als geen ander hoe je een verhuizing professioneel en gestructureerd aangepakt, voor zowel particulieren alsook projectverhuizingen voor de zakelijke markt.

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voeren wij uw verhuizing professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Erkende Verhuizers, ISO-certificaten en deelname aan OEV, de brancheorganisatie voor verhuisbedrijven. Als Erkende Verhuizer zijn wij via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het organiseren van uw verhuizing en voor de (tijdelijke) beveiligde opslag van uw goederen.

Met zo’n zestig werknemers, een vloot van zo’n twintig vrachtauto’s, 450 containers en een opslagruimte van 5.000 m³ kan het bedrijf haar klanten, zowel op nationaal als ook op internationaal niveau, uitstekend van dienst zijn.


Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken met één van onze verhuisadviseurs? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Verschillende verhuisdiensten mogelijk

Naast de verhuizing van uw inboedel kunt u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook terecht voor:

  • Het in- en uitpakken van de verhuisdozen.
  • Het (de)monteren en monteren van uw meubelstukken.
  • Handymanwerkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.
  • (tijdelijke) inboedelopslag. Wij beschikken over ruim 5.000 m³ beveiligde, stofvrije en verwarmde terminals voor opslag in Ede.

Afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget stelt onze verhuisadviseur een verhuispakket voor u samen. Deze is voorzien van een compleet kostenoverzicht. U kunt op eenvoudige wijze de juiste keuzes maken. Bijvoorbeeld om uw particuliere verhuizing volledig uitbesteden, of om alleen het vervoer van uw waardevolle bezittingen door Mondial Waaijenberg te laten verzorgen etc.

Verhuizen met Waaijenberg, onze werkwijze

Wanneer Mondial Movers Waaijenberg Groep uw verhuizing binnen Nederland verzorgt, dan komt een van onze verhuisadviseurs bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Het volume van uw inboedel wordt bepaald en gezamenlijk wordt er een datum gekozen voor uw verhuizing.

U ontvangt van onze verhuisexpert een zorgvuldige planning, zo weet u precies wanneer er wat gaat gebeuren. Bijvoorbeeld wanneer de verhuisdozen bij u thuis worden bezorgd, wanneer uw inboedel wordt ingepakt, wanneer de vrachtwagens worden geladen en gelost en wanneer de verhuisdozen weer worden opgehaald. Dagelijks verhuizen wij in het binnenland vele particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Bent u de volgende?

Verhuischecklist

Heeft u aan alles gedacht? Wij helpen u graag om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen. Download de verhuischecklist en voorkom dat u dingen vergeet.

Heeft u recht op een verhuisvergoeding?

Heeft u gecontroleerd of u recht heeft op een verhuiskostenvergoeding? In een aantal situaties heeft u recht op deze vergoeding. Een veel voorkomende verhuisvergoeding is bijvoorbeeld wanneer u als huurder verplicht een woning moet verlaten, i.v.m. sloop of renovatie van de woning. Ook bij een verhuizing waarbij het werk een aandeel heeft, is het soms mogelijk om via de werkgever een vergoeding te krijgen. Deze kunt u vervolgens gebruiken om Mondial Movers Waaijenberg Groep in te huren. Hierdoor hoeft een verhuizing helemaal niet duur te zijn. Ga verstandig met het budget om!

Gaat u verhuizen? Neem contact op met Waaijenberg!

Vraag vandaag nog een offerte aan. Laat u informeren door de verhuisadviseurs van Mondial Movers Waaijenberg Groep en bel 0318 – 624 555 of stuur een e-mail. Wij staan voor u klaar en verzorgen graag uw zorgeloze verhuizing.

Downloads

Brochure Vlekkeloos verhuizen
Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Mondial Waaijenberg Verhuizers, vlekkeloos verhuizen.