Menu

Verhuisbedrijf voor Utrecht en omgeving

Sinds 1896 is Mondial Movers Waaijenberg Groep het verhuisbedrijf voor Utrecht en omgeving en een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen.

Wilt u graag vlekkeloos verhuizen? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep biedt uitkomst. Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs of stel uw vraag en gebruik onderstaande button.

Verhuisbedrijf voor Utrecht en omgeving

Van Ede tot Utrecht, Amersfoort én Apeldoorn, met veel plezier en voldoening verzorgen onze professionele verhuismedewerkers jaarlijks honderden verhuizingen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep is het verhuisbedrijf voor Utrecht en omgeving. Bekijk de video en krijg een indruk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Waarom Waaijenberg? Meer dan 125 jaar verhuiservaring, verhuizer sinds 1896 Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in verhuizingen, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Verhuisbedrijf voor Utrecht en omgeving

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ is Mondial Movers Waaijenberg Groep  het verhuisbedrijf voor Utrecht en omgeving. Uw verhuizing binnen, naar of vanuit Utrecht wordt professioneel uitgevoerd. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers, EMG, FEDEMAC en onze ISO-kwalificaties.

Internationale verhuizing vanuit en naar Utrecht

Gaat u emigreren, overzee, naar Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika of Aruba? Of heeft u plannen om binnen Europa te verhuizen, naar bijvoorbeeld België, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Duitsland, of een andere Europese bestemming? Ook uw internationale verhuizing vanuit en naar Utrecht voeren wij vlekkeloos voor u uit. Kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs en bel +31 (0)318 – 624 555 voor meer informatie of gebruik onderstaande button en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vlekkeloos internationaal verhuizen, u kunt rekenen op Mondial Movers Waaijenberg Groep

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft goed opgeleid personeel, heeft de juiste faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en is gecertificeerd verhuisbedrijf. Wanneer u graag vlekkeloos internationaal wilt verhuizen dan kunt u rekenen op Mondial Movers Waaijenberg Groep.

Onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt organiseren wij internationale verhuizingen vlekkeloos en tot in de puntjes.

Vlekkeloos verhuizen? Klanten waarderen ons bedrijf met een 9!

Maandelijks voeren wij verschillende verhuizingen naar, van of binnen Utrecht uit. Met meer dan 120 jaar verhuiservaring komen wij niet snel voor verrassingen te staan. Heeft u een huis gekocht of gehuurd in Utrecht en gaat u binnenkort verhuizen? Klanten waarderen onze verhuizingen gemiddeld met een 9. Lees onze klantreacties.

Klantreacties
Verhuizing naar Veenendaal

De verhuizing was top geregeld! Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan eerst was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing.

Verhuizing Toon Hermans Huis groot succes!

Het bestuur en MT van het Toon Hermans Huis Ede danken u hartelijk voor uw bijdrage aan de verhuizing van de Telefoonweg naar De Open Hof aan de Hoflaan in Ede.
Mede dankzij u en uw medewerkers is onze verhuizing een groot succes geworden. Daar zijn wij u zeer erkentelijk voor.

Verhuizing fam. Entius Veenendaal

Je hebt geen woord (zelfs geen letter) overdreven toen je enthousiast vertelde over hoe jullie verhuizen! Je hebt mensen nodig die je in die chaotische tijden zeggen “Het gaat goed komen” en vervolgens onverstoorbaar aan de slag gaan en het ook DOEN!

Transport van grote (meubel)stukken en beveiligde opslag

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook terecht voor transport van grote (meubel) stukken of piano’s en ook voor de (tijdelijke) beveiligde  opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep aan het juiste adres!

Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Handige verhuistips voor uw verhuizing

U verhuist niet wekelijks. Daarom vindt u hieronder enkele verhuistips om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

  1. Houd uw verhuizing overzichtelijk, begin daarom ruim van te voren met pakken.
  2. Pak elke dag een paar dozen in.
  3. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
  4. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
  5. Laat op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, zoals de vermelding van kostbare spullen.
  6. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
  8. Zorg dat de trommel van de wasmachine vastgezet is.
  9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Uw inboedel veilig opslaan in de regio Utrecht?

Het kan gebeuren dat u (tijdelijk) uw inboedel moet opslaan, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen maar nog niet uw nieuwe woonruimte kunt betrekken. Goed om te weten dat u ook voor opslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep op de juiste plek bent!

Wij hebben beveiligde en geklimatiseerde opslagcapaciteiten in Ede en kunnen het verpakken, transport en opslag van uw inboedel op professionele wijze voor u regelen. Neem contact op voor meer informatie over onze opslagfaciliteiten, of vraag een offerte aan.

Wat kost uw verhuizing binnen, naar of vanuit Utrecht?

Op de vraag; Wat kost uw verhuizing binnen, naar of vanuit Utrecht? Adviseren wij u om een  offerte aan te vragen. Onze verhuisadviseur komt geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie en u ontvangt op basis daarvan een overzichtelijke  prijsopgave voor uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Utrecht. Bel direct naar +31 (0)318 – 624 555 of klik op één van onderstaande buttons en één van onze verhuisadviseurs plant een vrijblijvende afspraak in voor de verhuisopname. 

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.