Menu

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Is voor Mondial Movers Waaijenberg Groep een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering. De verhuisgroep heeft oog voor de werknemers, het milieu en een efficiënte bedrijfsvoering. Mondial Movers Waaijenberg Groep beschikt over milieuvriendelijke verhuisauto’s en ook de verhuisdozen zijn van duurzaam materiaal geproduceerd. De verhuisgroep investeert continu in het opleiden van personeel. Hierdoor blijven de werknemers zich ontwikkelen, zodat uiteindelijk de klant en de medewerker hiervan profiteren.

Sinds 2010 zijn wij over op groene stroom. Medio 2021 is het complete dak vernieuwd en voorzien van milieuvriendelijke, kunststof dakbedekking. Deze dakbedekking heeft een extreem lange levensduur, het is onderhoudsvrij en het is volledig recyclebaar.

Ook zijn er op dat moment 860 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit levert een opbrengst op van ca 216.360 kWh per jaar.

Mondial Movers Waaijenberg Groep, volledig energieneutraal en klaar voor een duurzame toekomst.

Keurmerk Sociale Onderneming

Mondial Movers Waaijenberg Groep is KSO gecertificeerd

Mondial Movers Waaijenberg Groep is in het bezit van het Keurmerk Sociale Onderneming. Voor het Keurmerk Sociale onderneming [KSO] worden de 17 Duurzaamheidsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden, die als doel hebben om de wereld te verbeteren en mooier te maken.

Thema’s als onderwijs, armoede, economie en klimaat komen aan de orde. Om een steentje bij te dragen aan een betere leefomgeving, onze samenleving en het milieu zet Mondial Movers Waaijenberg Groep zich o.a. voor de volgende VN doelen:

Video’s KSO-initiatieven

Mondial Movers Waaijenberg Groep is aandeelhouder van Mondial Movers (de landelijke verhuisorganisatie met vestigingen in heel Nederland). Bekijk onderstaande video’s en krijg een indruk van KSO en de initiatieven.

Introductie KSO: opleiding verhuismedewerker & elektrisch verhuizen

KSO: elektrisch verhuizen

Downloads:

KSO kwalificatie vijf sterren

KSO Certificaat maatschappelijk aandeel 2020

Mondial Movers Foundation

Mondial Movers Waaijenberg Groep is één van de oprichters van Mondial Movers Foundation. Deze stichting is maatschappelijk betrokken en heeft het doel om armoede en eenzaamheid in Nederland te bestrijden. Bijvoorbeeld door het inzamelen van speelgoed in de Speelgoededoelendoos. Het speelgoed dat gedoneerd is wordt verdeeld onder gezinnen met kinderen die het niet zo breed hebben.

Download Speelgoededoelendoos

Een andere pijler van deze stichting is de Verhuisfamilie. Vanuit de Verhuisfamilie worden mensen die geen sociaal vangnet of geen financiële middelen hebben, maar moeten verhuizen, geholpen met hun verhuizing.

Stichting De Verhuisfamilie

Mondial Movers Waaijenberg Groep zet zich met regelmaat geheel belangeloos in voor stichting De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie is een aantal jaren geleden in het leven geroepen door Mondial Movers BV. Deze stichting heeft tot doel om minvermogende burgers, zonder sociaal vangnet of financiële middelen, te ondersteunen bij hun verhuizing. Dit goede doel werft fondsen en werkt samen met lokale vrijwilligersorganisaties en Erkende Verhuizers. Via een hulpverlener kan er een aanvraag ingediend worden met een verzoek om hulp. Vanuit de stichting worden deze aanvragen gescreend: wanneer een hulpvrager aan de voorwaarden voldoet dan wordt er vervolgens in de betreffende regio gezocht naar een Erkende Verhuizer die mee wil helpen.

Mondial Movers Waaijenberg Groep is aandeelhouder van Mondial Movers BV, het samenwerkingsverband van erkende verhuisbedrijven in Nederland. Meer informatie over de werkwijze deze stichting en het indienen van een aanvraag vindt u op de website van Stichting De Verhuisfamilie.

Sponsoring

Door middel van sponsoring ondersteunt Mondial Movers Waaijenberg Groep nationale en lokale sportverenigingen, kunst en cultuur. Zo sponsort Mondial Movers Waaijenberg Groep onder andere:

• Restore Kringloop
• 
2e Kans beurs Bennekom
• DORCAS Voedselactie
• Skeleton racer Kimberley Bos
• Excelsior
• Tour 75
• HSC Hoogezand 
• Blauw Geel ’55 
• Historisch Museum Ede 
• ACE X-clusive 
• Stichting Vrienden Gelderse Vallei
• SV Otterlo
Toko Neba
• Soroptimist Club Ede
• Stichting Present Ede
• Toneelvereniging Mare
Zorgbus De Herbergier
Cultuurfonds Ede
MHIP Ede
•Woest & Bijster festival
Toon hermans huis Ede
MOMOtehaterwerkplaats
Living Lab Regio Foodvalley Circulair