Menu

Verhuizen binnen Europa

Wanneer u gaat verhuizen binnen Europa dan staan de professionele verhuizers van Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep voor u klaar. Met meer dan 120 jaar verhuiservaring kunt u, met ons verhuisbedrijf, vlekkeloos verhuizen binnen Europa.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of gebruik onderstaande button en stel uw vraag aan één van onze verhuismedewerkers.

Stel uw vraag

Verhuizen binnen Europa

De ene verhuizing binnen Europa is de andere niet. Regels en wetten verschillen immers per land. Het verzekeren van een auto gaat misschien precies zoals in Nederland, terwijl het kopen van een huis weer helemaal anders gaat. Het is dus zeker handig om vooraf te weten wat er allemaal op u af gaat komen.

Europese bestemmingen

Gelukkig weten de verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep precies welke regels er gelden per land. Maandelijks doen zij immers meerdere verhuizingen naar onder andere de volgende Europese bestemmingen:

Wat kost verhuizen in Europa

De verhuiskosten kunnen per land behoorlijk verschillen. Gaat u naar het uiterste punt van België, dan is dat een rit van ongeveer 400 kilometer. Gaat u naar het noorden van Zweden, dan hebben we het over een rit van ongeveer 2500 kilometer. En op bepaalde routes krijgt u te maken met kosten voor tolwegen of veerboten. Ga daarom goed voorbereid aan de slag. Mondial Movers Waaijenberg Groep helpt u daar graag mee.

Bel +31 (0)318 – 624 555 en plan direct een afspraak met één van onze verhuisadviseurs of gebruik onderstaande button en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende offerteopname.

Offerte aanvragen

Laat u goed informeren door Mondial Movers Waaijenberg Groep

Wanneer u een vrijblijvende verhuisofferte aanvraagt dan weet u precies met welke kosten u te maken krijgt. Tijdens een persoonlijke afspraak worden uw wensen doorgenomen en ontvangt u tips van onze verhuisadviseur. Zo kunt u nare verrassingen voorkomen. Vlekkeloos verhuizen noemen wij dat!

Bel +31 (0)318 – 624 555 en plan direct een afspraak in of gebruik onderstaande button en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende offerteopname.

Offerte aanvragen

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen