Menu

Verhuizen binnen Europa

De ene verhuizing naar Europa is de andere niet. Regels en wetten verschillen immers per land. Het verzekeren van een auto gaat misschien precies zoals in Nederland, terwijl het kopen van een huis weer helemaal anders gaat. Het is dus zeker handig om vooraf te weten wat er allemaal op u af gaat komen.

Europese bestemmingen

Gelukkig weten de verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep precies welke regels er gelden per land. Maandelijks doen zij immers meerdere verhuizingen naar onder andere de volgende Europese bestemmingen:

Kosten verhuizing

Uiteraard verschillen de verhuiskosten ook behoorlijk per land. Gaat u naar het uiterste punt van België, dan is dat een rit van ongeveer 400 kilometer. Gaat u naar het noorden van Zweden, dan hebben we het over een rit van ongeveer 2500 kilometer. En op bepaalde routes krijgt u te maken met kosten voor tolwegen of veerboten. Pas daarom goed voorbereid aan de slag. Mondial Movers Waaijenberg Groep helpt u daar graag mee.

Laat u goed informeren door Mondial Movers Waaijenberg Groep

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan en u weet precies met welke kosten u te maken krijgt. Tevens denken wij graag met u mee om nare verrassingen te voorkomen. Vlekkeloos verhuizen noemen wij dat!

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen