Menu

Verhuizen binnen Europa

Wanneer u gaat verhuizen binnen Europa dan staan de professionele verhuizers van Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep voor u klaar. Met meer dan 125 jaar verhuiservaring kunt u, met ons verhuisbedrijf, vlekkeloos verhuizen binnen Europa.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of gebruik één van onderstaande buttons en stel uw vraag aan één van onze verhuismedewerkers.

Verhuizen binnen Europa

De ene verhuizing binnen Europa is de andere niet. Regels en wetten verschillen immers per land. Het verzekeren van een auto gaat misschien precies zoals in Nederland, terwijl het kopen van een huis weer helemaal anders gaat. Het is dus zeker handig om vooraf te weten wat er allemaal op u af gaat komen.

Waarom Waaijenberg? Verhuizer sinds 1896, meer dan 125 jaar verhuiservaring Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in internationale verhuizingen Douanedepot, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Europese bestemmingen

Gelukkig weten de verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep precies welke regels er gelden per land. Maandelijks doen zij immers meerdere verhuizingen naar onder andere de volgende Europese bestemmingen:

Wat kost verhuizen in Europa

De verhuiskosten kunnen per land behoorlijk verschillen. Gaat u naar het uiterste punt van België, dan is dat een rit van ongeveer 400 kilometer. Gaat u naar het noorden van Zweden, dan hebben we het over een rit van ongeveer 2500 kilometer. En op bepaalde routes krijgt u te maken met kosten voor tolwegen of veerboten. Ga daarom goed voorbereid aan de slag. Mondial Movers Waaijenberg Groep helpt u daar graag mee.

Bel +31 (0)318 – 624 555 en plan direct een afspraak met één van onze verhuisadviseurs of vraag een offerte aan.

Klantreacties
Verhuizing van Canada naar Nederland perfect geregeld!

Als vanzelfsprekend kozen we wederom van Waaijenberg verhuizingen en hebben direct Jan benaderd om alles in gang te zetten. Ook deze verhuizing is weer perfect gegaan en de communicatie was snel en effectief. Ook erg prettig dat de meeste goederen tijdelijk in opslag kunnen blijven totdat we onze definitieve woonplek in Nederland hebben gevonden. Kortom we kunnen van Waaijenberg verhuizingen van harte aanbevelen.

Verhuizing naar Italië (fam. Van Leerdam)

De verhuizing is naar wens verlopen. Graag willen we jou en het gehele team van Waaijenberg bedanken voor de hele goede service (in speciaal de verhuizers Henk en HenkII). Groeten vanuit een zonnig Italié!!

Verhuizing Zuid-Afrika

Over de firma van Waaijenberg niets dan goeds en Jan van Santen bevelen wij van harte aan.
Het hele proces, van de offerte t/m de daadwerkelijke verhuizing en aflevering in ZA zijn wij erg te spreken…er is maar dan ook niets gebroken of beschadigt en ook het inpakken en inladen in NL verliep erg prettig (het is toch een hele stap en er lopen dan veel emoties mee).

Laat u goed informeren door Mondial Movers Waaijenberg Groep

Wanneer u een vrijblijvende verhuisofferte aanvraagt dan weet u precies met welke kosten u te maken krijgt. Tijdens een persoonlijke afspraak worden uw wensen doorgenomen en ontvangt u tips van onze verhuisadviseur. Zo kunt u nare verrassingen voorkomen. Vlekkeloos verhuizen noemen wij dat!

Bel +31 (0)318 – 624 555 en plan direct een afspraak in of gebruik één van onderstaande buttons en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende offerteopname.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.