Menu

Verhuisbedrijf Veenendaal en omgeving

Sinds 1896 is Mondial Waaijenberg Verhuizers een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen, zo ook in Veenendaal en omstreken! Van Rotterdam tot UtrechtWoudenberg, Amersfoort én Apeldoorn verhuizen wij met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijven, zorg- en overheidsinstellingen.

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Veenendaal professioneel uit. Wij zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en Mondial Movers. Daarnaast zijn wij in het bezit van diverse ISO-kwalificaties en zijn wij een duurzame verhuizer.

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Veenendaal professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Wat Mondial Waaijenberg Verhuizers kan betekenen voor uw verhuizing naar of vanuit Veenendaal

U gaat verhuizen, daar komt veel bij kijken! Adreswijzigingen, klussen en de nieuwe woonruimte in orde maken etc. etc. Een heel karwei, zo weten wij uit ervaring, daarom nemen wij graag de zorgen van uw verhuizing uit handen. De deskundige verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers verpakken uw inboedel met de juiste materialen, waaronder stevige verhuisdozen, grote meubels worden gedemonteerd. Voor het vervoer van uw waardevolle spullen maken wij gebruik van luchtgeveerde meubelwagens. Zo bent u er zeker van dat uw bezittingen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woning. Het monteren van uw meubels en ook het uitpakken van uw inboedel verzorgen wij met uiterste zorgvuldigheid.

Ook voor uw internationale verhuizing van of naar Veenendaal is Mondial Waaijenberg uw verhuisbedrijf

Gaat u emigreren, in Europa of overzee? Voor uw internationaal verhuizen bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook aan het juiste adres. Jaarlijks verzorgen wij ook veel internationale verhuizingen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en agrariers vanuit of naar Veenendaal. Onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen, daarnaast hebben wij hebben de faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar om uw internationale verhuizing in goede banen te leiden.

Piano of een groot meubelstuk verhuizen?

Naast het verhuizen van uw complete inboedel biedt Mondial Waaijenberg Verhuizers ook een oplossing voor het transport van grote (meubel) stukken of uw piano. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Uw inboedel veilig opgeslagen in de regio Veenendaal?

Gaat u verhuizen, maar kunt u uw nieuwe woning nog niet betrekken? Gaat u emigreren en heeft u voor langere tijd opslag nodig? Maak dan gebruik van onze beveiligde opslagcapaciteiten in Ede. Mondial Waaijenberg Verhuizers BV heeft een plek voor u beschikbaar, zo kunt u uw inboedel veilig opslaan. Of het nu gaat om (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of volledig) Mondial Waaijenberg Verhuizers BV regelt het voor u!. Graag verzorgen wij het juiste verpakkingsmateriaal en voeren wij op professionele wijze het transport van en naar de opslag voor u uit.

Verhuiskosten laten berekenen voor uw verhuizing in, naar- of vanuit Veenendaal?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Veenendaal of bel direct voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Download
Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen