Menu

Verhuisbedrijf Veenendaal en omgeving

Gaat u verhuizen naar Veenendaal? Erkend verhuisbedrijf Mondial Movers Waaijenberg Groep, anno 1896, is gevestigd in Ede en verhuisbedrijf voor Veenendaal en omgeving.

Meer weten? Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag direct aan één van onze verhuismedewerkers.

Stel uw vraag

Verhuisbedrijf Veenendaal en omgeving

Wilt u graag vlekkeloos verhuizen naar Veenendaal? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep staat voor u klaar om uw verhuizing naar Veenendaal in goede banen te leiden. Wij zijn naast verhuisbedrijf voor Veenendaal en omgeving ook duurzame verhuizer. Met veel plezier en voldoening voeren onze professionele verhuismedewerkers honderden verhuizingen uit, zowel nationaal als internationaal, voor particulieren, bedrijven, zorg- en overheidsinstellingen. Wilt u graag vlekkeloos verhuizen naar Veenendaal? Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en één van onze verhuismedewerkers plant een afspraak in voor een verhuisopname.

Offerte aanvragen

Verhuizen naar Veenendaal

Wanneer u gaat verhuizen naar Veenendaal dan begeleid het professionele verhuisteam van Mondial Movers Waaijenberg Groep u met zorg. U ontvangt hoogstaande service en kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers, EMG, FEDEMAC en wij zijn ISO-gecertificeerd.

Internationaal verhuizen vanuit of naar Veenendaal

Gaat u internationaal verhuizen vanuit of naar Veenendaal? Mondial Movers Waaijenberg Groep is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Ook voor uw internationale verhuizing zonder zorgen vanuit of naar Veenendaal kunt u rekenen op Mondial Movers Waaijenberg Groep. Voor uw verhuizing overzee of voor uw verhuisplannen binnen Europa, hebben wij de juiste faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt organiseren wij internationale verhuizingen vlekkeloos en tot in de puntjes.

Offerte aanvragen

Uw verhuizing, onze aanpak

U gaat verhuizen, dat betekent een hoop regelwerk! Adreswijzigingen, klussen en de nieuwe woonruimte in orde maken etc. etc. Een heel karwei, zo weten wij uit ervaring, daarom nemen wij graag de zorgen van uw verhuizing uit handen. Onze aanpak om dit te realiseren:

 • Zorgvuldig inpakken van uw inboedel & demonteren meubels
  De deskundige verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep verpakken uw inboedel met de juiste materialen, waaronder stevige verhuisdozen, grote meubels worden gedemonteerd. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw inboedel in te pakken.
 • Inzet van luchtgeveerde meubelwagens Zo bent u er zeker van dat uw waardevolle bezittingen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woning.
 • Uitpakken van uw inboedel & monteren meubels
  Op uw nieuwe adres dragen onze professionele verhuizers zorg voor het uitpakken van uw waardevolle bezittingen en het monteren van de meubels. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen.
 • Klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslag
  Wanneer u tijdelijk of voor een langere periode opslagruimte nodig heeft. Ruim 12.000m2, klasse 3 beveiligde opslagfaciliteiten in Ede(GLD).

Offerte aanvragen

Verhuizen naar of vanuit Veenendaal? Maak het u makkelijk met onze verhuistips! U verhuist niet wekelijks. Daarom vindt u hieronder enkele verhuistips om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

 1. Houd uw verhuizing overzichtelijk, begin daarom ruim van te voren met pakken.
 2. Pak elke dag een paar dozen in.
 3. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
 4. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
 5. Laat op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, zoals de vermelding van kostbare spullen.
 6. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
 7. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
 8. Zorg dat de trommel van de wasmachine vastgezet is.
 9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Piano of een groot meubelstuk verhuizen?

Naast het verhuizen van uw complete inboedel biedt Mondial Waaijenberg Verhuizers ook een oplossing voor het transport van grote (meubel) stukken of uw piano. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Offerte aanvragen

Uw inboedel veilig opgeslagen in de regio Veenendaal?

Gaat u verhuizen, maar kunt u uw nieuwe woning nog niet betrekken? Gaat u emigreren en heeft u voor langere tijd opslag nodig? Voor (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of volledig) heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep 12.000m2, klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten beschikbaar. Het verzorgen van het juiste verpakkingsmateriaal en het transport van en naar de opslag behoort tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wat kost uw verhuizing in, naar- of vanuit Veenendaal?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Veenendaal of bel direct voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Offerte aanvragen