Menu

Schoolverhuizing

Met meer dan 120 jaar ervaring weten wij dat een schoolverhuizing een grote impact heeft op leerlingen, studenten, leraren en medewerkers. Goed om te weten dat Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep de verhuizing van uw onderwijsinstelling in het weekend of tijdens een schoolvakantie kan uitvoeren.

 Schoolverhuizing vlekkeloos uitgevoerd

Gaat uw onderwijsinstelling verhuizen en wilt u dat uw schoolverhuizing vlekkeloos wordt uitgevoerd? Informeer naar de aanpak van Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep. Neem contact op met één van onze verhuisadviseurs en bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Stel uw vraag

Schoolverhuizing

 Zowel op de basisschool als op de middelbare school, hogeschool en universiteit is rust erg belangrijk voor leerlingen, studenten en medewerkers. Als de schoolverhuizing toch tijdens lesuren verhuisd moet plaatsvinden, dan zorgen onze verhuismedewerkers voor minimale afleiding.

Daarnaast begrijpen wij dat er bij een schoolverhuizing zo min mogelijk tijd verloren mag gaan en alles snel weer operationeel moet zijn. Daarom hanteren wij een projectmatige aanpak. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze werkwijze zodat uw school vlekkeloos kan verhuizen. Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button. Één van onze verhuisadviseurs u vertelt meer over onze aanpak en wij plannen graag een afspraak met u in voor een verhuisopname.

Offerte aanvragen

Schoolverhuizing tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd

Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep wordt uw schoolverhuizing projectmatig aangepakt en tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd.

Met een uitgebreid dienstenpakket levert ons verhuisbedrijf een totaalpakket voor de verhuizing van uw onderwijsinstelling. Zo kunt u rekenen op de inzet van gecertificeerde projectmanagers, handymanservice, telematicaverhuizers, archiefverhuizers en kunstverhuizers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en één van onze verhuisadviseurs neemt contact met u op voor het inplannen van een afspraak bij u op locatie.

Offerte aanvragen

De aanpak voor uw schoolverhuizing

Met de projectmatige aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep verloopt uw schoolverhuizing gegarandeerd op rolletjes. U, maar ook uw leerlingen en medewerkers ondervinden zo min mogelijk hinder en uw organisatie is snel weer operationeel.

Wilt u een offerte aanvragen voor uw schoolverhuizing en meer weten over onze aanpak? Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en één van onze verhuisadviseurs plant met u een afspraak in voor de verhuisopname.

Offerte aanvragen

Tijdens de verhuisopname worden al uw wensen, eisen en mogelijkheden doorgenomen. Op basis hiervan ontvangt u een overzichtelijke offerte.

Besluit u om uw schoolverhuizing uit te besteden aan Mondial Movers Waaijenberg Groep dan kunt u rekenen op:

  • Gecertificeerde begeleiding, tijdens het volledige proces
  • Een verhuisopname op locatie
  • Een overzichtelijke offerte, afgestemd op uw wensen en eisen
  • Een zakelijke verhuischecklist
  • Een projectplan
  • Een draaiboek

Een speciaal aan u toegewezen en gecertificeerde projectmanager werkt het projectplan uit. Dit projectplan is o.a. voorzien van een overzichtelijk stappenplan en een haalbare tijdsplanning. Ook staat hierin precies beschreven wat er wanneer verhuisd wordt, welke materialen nodig zijn en hoe het draaiboek van de verhuizing eruitziet. Zo bent u continu op de hoogte van de vorderingen van de verhuizing van uw onderwijsinstelling en u heeft één professioneel aanspreekpunt aan wie u al uw verhuisvragen kunt voorleggen.

Uw verhuizing wordt compleet begeleid en met deze werkwijze wordt er niks aan het toeval overgelaten. Met deze aanpak dragen wij bij aan het vlekkeloos verhuizen van uw onderwijsinstelling. Uw organisatie is snel weer volledig operationeel.

Offerte aanvragen

Kwaliteit, milieu en veiligheid

 Mondial Movers Waaijenberg Groep is lid van de organisatie Erkende Verhuizers. Dit houdt in dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Meer over kwaliteit vindt u op deze pagina. 

Verhuizen in het weekend of vakantieperiode? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Is het voor uw onderwijsinstelling geen optie om tijdens werkdagen te verhuizen? Geen probleem bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Ook verhuizen in het weekend of in de vakantieperiode behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs. Of plan direct een vrijblijvende afspraak in voor een verhuisopname.

Offerte aanvragen

Warehousing en archiefopslag

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode opslagruimte nodig voor uw inventaris of archief? Mondial Movers Waaijenberg Groep biedt uitkomst. Met ruim 12.500 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten is er altijd wel een ruimte voor uw schoolmeubilair of archief beschikbaar. Deze ruimtes zijn stofvrij en verwarmd. Wij maken gebruik van een volledig geautomatiseerd registratiesysteem, op die manier zijn uw goederen eenvoudig en op elk gewenst moment beschikbaar.

Voor archiefopslag hanteren wij strenge eisen. Alleen personen die door u geautoriseerd zijn, krijgen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en onder begeleiding van één van onze justitieel gescreende medewerkers toegang tot uw archief. Lees meer over archiefopslag.

Offerte aanvragen

Wat kost een schoolverhuizing?

Wilt u meer informatie over wat een schoolverhuizing kost? Bel vandaag nog naar één van onze verhuisadviseurs en plan vrijblijvend een afspraak in voor een verhuisopname. Of gebruik onderstaande button en er wordt contact met u opgenomen. Tijdens de verhuisopname worden uw wensen, eisen, de verhuisperiode en de werkwijze voor uw vlekkeloze schoolverhuizing doorgenomen. Op basis hiervan ontvangt u een overzichtelijke offerte en weet u precies waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Downloads

Mondial Waaijenberg Verhuizers is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen