Menu

Duurzaam verhuizen

Zuinig omgaan met het milieu, minder afval en verlagen van stikstof- en CO2-uitstoot. We worden steeds milieubewuster en willen ook duurzaam verhuizen. Maar hoe kunt u duurzaam verhuizen? U herkent een duurzaam verhuisbedrijf o.a. aan:

  • Een ISO 14001 certificaat
  • Het Erkende Verhuizer certificaat
  • Het gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal en verhuismiddelen
  • De inzet van elektrische verhuiswagens en duurzaam wagenpark
  • Gebruik van duurzame energie, 860 zonnepanelen op onze daken
  • Het actief doorvoeren van milieubesparende maatregelen

Duurzaam verhuizen

Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep kunt u duurzaam te verhuizen. Wij zijn Erkende Verhuizer en ons verhuisbedrijf is ISO14001 gecertificeerd. Dit geeft u de garantie dat wij milieusparende maatregelen doorvoeren en continue actief zijn om onze organisatie verder te verduurzamen.

U kunt uw verhuizing laten uitvoeren met elektrische verhuiswagens. Bij de aanschaf van onze wagenpark wordt er bijvoorbeeld gelet op brandstofverbruik en voor de keuze van verpakkingsmaterialen en andere verhuismiddelen wordt een strenge selectiemethode gehanteerd en gekozen voor milieusparende oplossingen.

Daarnaast zijn het kantoor en de opslagloodsen voorzien van energiebesparende ledverlichting. Er wordt jaarlijks een milieuprogramma vastgesteld, voorzien van een aantal meetbare doel- en taakstellingen, om de milieuaspecten die betrekking hebben op onze organisatie op de juiste wijze te beheersen. Mondial Movers Waaijenberg Groep is bewust duurzame verhuizer.Duurzame verhuizer

Mondial Movers Waaijenberg Groep is duurzame verhuizer. Uw verhuizing wordt zo uitgevoerd dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Uw waardevolle bezittingen worden door onze professionele verhuizers met zorg ingepakt, met het juiste verpakkingsmateriaal. Onze elektrische verhuiswagens en luchtgeveerde meubelwagens dragen bij aan een optimale bescherming van uw inboedel tijdens transport.

Wat kost een duurzame verhuizing?

Stelt u zichzelf de vraag; Wat kost een duurzame verhuizing? Eén van onze verhuisadviseurs komt graag bij u langs voor een verhuisopname. Tijdens deze opname wordt uw inboedel getaxeerd, de verhuisdatum en uw verhuiswensen doorgenomen. Daarna ontvangt u een gespecificeerde offerte. Besluit u op basis hiervan om uw verhuizing bij Mondial Movers Waaijenberg Groep onder te brengen dan zorgen onze verhuismedewerkers ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos en duurzaam wordt uitgevoerd.

Tips duurzaam verhuizen

Ons verhuisbedrijf bestaat sinds 1896 en heeft sinds die tijd veel nationale en internationale verhuizingen voor particulieren en voor de zakelijke markt uitgevoerd. Wij hebben dan ook veel verhuiservaring en geven u graag tips over hoe u duurzaam kunt verhuizen.

Tip 1: Huur een duurzame verhuizer in
Besteedt u uw verhuizing uit? Huur een duurzame verhuizer in. U herkent een duurzaam verhuisbedrijf o.a. aan het ISO14001 certificaat en het Erkende Verhuizer keurmerk, milieubesparende maatregelen en een duurzaam wagenpark met elektrische verhuiswagens.

Tip 2: maak gebruik duurzame verhuisdozen
U kunt ervoor kiezen om kunststof verhuisboxen af te nemen. Deze kunststof verhuisboxen worden voorafgaand aan uw verhuizing aangeleverd en na uw verhuizing retourgenomen, zodat wij deze weer voor een volgende verhuizing van één van onze relaties kunnen inzetten.

Kiest u voor een kartonnen verhuisdoos, let dan goed op de kwaliteit. U kunt verhuisdozen huren via ons verhuisbedrijf. U ontvangt dan gegarandeerd stevige verhuisdozen die uw bezittingen beter beschermen en die langer meegaan dan verhuisdozen uit een bouwmarkt of winkel.

Tip 3: Inpakmateriaal
Om uw spullen goed te beschermen maakt ons verhuisbedrijf gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal. Wilt u zelf uw dozen inpakken dan kunt u dit verpakkingsmateriaal bij ons afnemen. Een alternatief is om gebruik te maken van handdoeken, kussens en knuffels. Of oude kranten en folders, deze kunt u na de verhuizing weer kwijt in uw papiercontainer voor recycling.

Tip 4: Geef spullen een tweede kans
Bent u in voorbereiding op uw verhuizing aan het opruimen en heeft u veel spullen die weg mogen? Kleding, boeken of speelgoed dat nog goed is kunt u verkopen, weggeven, of inleveren bij een kringloopwinkel. Uw spullen krijgen een tweede kans en u bent direct milieubewust bezig.

Huishoudelijke apparaten kunnen voor recycling ingeleverd worden bij een milieustraat/inzamelpunt van uw gemeente.

Klantreacties
Verhuizing naar Veenendaal

De verhuizing was top geregeld! Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan eerst was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing.

Verhuizing Toon Hermans Huis groot succes!

Het bestuur en MT van het Toon Hermans Huis Ede danken u hartelijk voor uw bijdrage aan de verhuizing van de Telefoonweg naar De Open Hof aan de Hoflaan in Ede.
Mede dankzij u en uw medewerkers is onze verhuizing een groot succes geworden. Daar zijn wij u zeer erkentelijk voor.

Verhuizing fam. Entius Veenendaal

Je hebt geen woord (zelfs geen letter) overdreven toen je enthousiast vertelde over hoe jullie verhuizen! Je hebt mensen nodig die je in die chaotische tijden zeggen “Het gaat goed komen” en vervolgens onverstoorbaar aan de slag gaan en het ook DOEN!

Meer weten over duurzaam verhuizen?

Laat u informeren over de mogelijkheden. Bel 0318 624 555, neem contact op met één van onze verhuisadviseurs, zij voorzien u graag van advies zodat u de juiste keuze kunt voor een duurzaam verloop van uw verhuizing.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.