Menu

Projectverhuizing

Een bedrijfs- of projectverhuizing heeft een grote impact op uw organisatie en op uw medewerkers. Mondial Movers Waaijenberg Groep is gecertificeerd verhuizer en heeft de juiste kennis voor u beschikbaar.

Projectverhuizing

Voor een vlekkeloos verloopt van uw projectverhuizing wordt er door Mondial Movers Waaijenberg Groep o.a. gewerkt met een projectplan en een draaiboek, zo blijft de impact van uw projectverhuizing tot een minimum beperkt en is uw organisatie snel operationeel.

Wilt u graag dat uw projectverhuizing vlekkeloos wordt uitgevoerd? Informeer naar onze aanpak neem contact op met één van onze verhuisadviseurs. Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze medewerkers of gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Stel uw vraag

Gecertificeerde projectmanager voor uw projectverhuizing 

Een gecertificeerde projectmanager begeleidt u bij de voorbereidingen en de uitvoering van uw projectverhuizing en onze ervaren verhuismedewerkers dragen bij aan een soepel verloop van uw projectverhuizing. 

Offerte aanvragen

Projectverhuizing vlekkeloos en zonder zorgen

U wilt graag dat uw projectverhuizing vlekkeloos en zonder zorgen verloopt en dat uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk hinder ondervinden. Dat begrijpen wij als geen ander bij Mondial Movers Waaijenberg Groep, een goede voorbereiding is het halve werk.

Besluit u om uw bedrijfs- of projectverhuizing uit te besteden aan Mondial Movers Waaijenberg Groep, dan ontvangt u:

  • Gecertificeerde begeleiding, tijdens het volledige proces
  • Een verhuisopname op locatie
  • Een overzichtelijke offerte, afgestemd op uw wensen en eisen
  • Een zakelijke verhuischecklist
  • Een projectplan
  • Een draaiboek

Op deze manier wordt er niks aan het toeval overgelaten, verloopt uw verhuizing vlekkeloos en is uw organisatie snel operationeel. 

Offerte aanvragen

De kosten van uw projectverhuizing

Bent u benieuwd naar de kosten van uw projectverhuizing? Iedere organisatie is anders, zo ook iedere verhuizing. Eén van onze adviseurs komt vooraf bij u langs voor een verhuisopname en om uw verhuiswensen en eisen te bespreken. Met behulp van een zakelijke verhuischecklist wordt er niks aan het toeval overgelaten. Daarna ontvangt u een overzichtelijke offerte afgestemd op uw projectverhuizing en kunt u uw keuze maken.

Offerte aanvragen

Uw projectverhuizing, onze aanpak

Een projectplan op maat, toegespitst op uw bedrijf, de items die verhuisd moeten worden, de locatie en / of ruimtes van en waarheen verhuisd moet gaan worden, dat vinden wij heel normaal bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Op die manier worden problemen voorkomen tijdens uw zorgverhuizing, kantoorverhuizing, projectverhuizing, schoolverhuizing, bibliotheekverhuizing of museale verhuizing.

Onze aanpak voor uw projectverhuizing:

Een speciaal aan u toegewezen projectleider zorgt voor een overzichtelijk projectplan en heeft nauwgezet overleg met u om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

In het projectplan vindt u o.a. een stappenplan en een haalbare tijdsplanning. Verder staat hierin precies beschreven wat er verhuisd wordt, welke materialen nodig zijn en hoe het draaiboek van de verhuizing eruitziet.

U wordt continu op de hoogte gehouden van de vorderingen van uw verhuizing en u heeft één professioneel aanspreekpunt aan wie u al uw verhuisvragen kunt voorleggen; wel zo plezierig.

Kortom: Mondial Movers Waaijenberg Groep neemt de zorg en de organisatie van uw verhuizing uit handen. Op die manier kunt u optimaal bezig zijn met uw dagelijkse werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Verhuizen buiten kantooruren?

Is het voor uw bedrijf niet mogelijk is de verhuizing tijdens kantooruren te laten plaatsvinden? Ook dit is geen probleem voor de verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep: desgewenst verhuizen wij ook buiten kantooruren. Bel +31 (0)318 – 624 555 en informeer naar de mogelijkheden of gebruik onderstaande button en één van onze verhuismedewerkers neemt contact met u op voor het inplannen van een vrijblijvende offerteopname.

Offerte aanvragen

Warehousing en archiefopslag

Heeft u tijdelijk of voor langere termijn opslagruimte nodig voor uw bedrijfsinboedel of archief? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft ruim 12.000m3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar in Ede.

De ruimtes zijn risicoklasse 3 beveiligd, verwarmd en stofvrij, uw goederen blijven op die manier in perfecte staat. Wij werken met een volledig geautomatiseerd registratiesysteem zodat uw bezittingen eenvoudig en op elk gewenst moment beschikbaar zijn.

Voor archiefopslag worden strenge eisen gehanteerd. Alleen door u geautoriseerde personen krijgen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en onder begeleiding van één van onze justitieel gescreende medewerkers toegang tot uw archief. Lees meer over archiefopslag.

Offerte aanvragen

Meer weten

Wilt u meer weten, een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Neem contact op, gebruik onderstaande button of bel 0318 624 555, onze verhuismedewerkers staan klaar om u te adviseren.

Offerte aanvragen