Menu

verhuizen in Barneveld en omstreken

Verhuisbedrijf Barneveld

Sinds 1896 is Mondial Waaijenberg Verhuizers BV een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Van Barneveld tot Utrecht, Woudenberg, Amersfoort én Apeldoorn verhuizen wij met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers BV uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Barneveld professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Offerte aanvragen

Meer dan complete inboedelverhuizingen!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor transport van grote (meubel) stukken of piano’s en ook voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV aan het juiste adres!

Wat kost een verhuizing binnen-, naar- of vanuit Barneveld?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Barneveld of bel direct voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!

Ja, ik wil een informatiepakket!

Download
Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen