Menu

Zakelijk verhuizen

Uit ervaring weten wij dat een bedrijfs- of projectverhuizing grote impact heeft, niet alleen op de organisatie maar ook op medewerkers. Daarom is het van belang dat alles rondom een zakelijke verhuizing vlekkeloos en zonder zorgen verloopt.

Zakelijk verhuizen

Gaat u zakelijk verhuizen of heeft u een projectverhuizing en wilt u graag dat deze vlekkeloos wordt uitgevoerd? Informeer naar de aanpak en mogelijkheden bij Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep en neem contact op met één van onze verhuisadviseurs. Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze medewerkers of gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Stel uw vraag

Aanpak voor uw zorgeloze bedrijfsverhuizing

Wanneer u zakelijk gaat verhuizen dan komt één van onze adviseurs vooraf bij u langs om te kijken waar eventuele knelpunten zitten. Ook wordt de zakelijke verhuischecklist met u doorgenomen. Zo wordt aan alles gedacht en voorkomen wij problemen tijdens uw zorgverhuizing, kantoorverhuizing, projectverhuizing, schoolverhuizing , bibliotheekverhuizing of museale verhuizing.

Besluit u om uw werkplek- of bedrijfsverhuizing uit te besteden aan Mondial Movers Waaijenberg Groep, dan wordt deze begeleid door één van onze gecertificeerde projectmanagers. Zo bent u er zeker van dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wilt u een afspraak inplannen voor de opname van uw zakelijke verhuizing? Bel +31 (0)318 – 624 555 en pkan een afspraak in met één van onze adviseurs of gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak bij u op locatie.

Offerte aanvragen

Van projectplan tot draaiboek: Mondial Movers Waaijenberg Groep regelt het voor u

Iedere organisatie is anders, zo ook iedere verhuizing. Dit vraagt om een projectplan op maat, toegespitst op uw bedrijf, de items die verhuisd moeten worden, de locatie en / of ruimtes van en waarheen verhuisd moet gaan worden.

Een speciaal aan u toegewezen projectleider van Mondial Movers Waaijenberg Groep zorgt voor een overzichtelijk projectplan en heeft nauwgezet overleg met u om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. In het projectplan vindt u o.a. een stappenplan en een haalbare tijdsplanning. Verder staat hierin precies beschreven wat er verhuisd wordt, welke materialen nodig zijn en hoe het draaiboek van de verhuizing eruitziet. Zo bent u continu op de hoogte van de vorderingen van uw verhuizing en u heeft één professioneel aanspreekpunt aan wie u al uw verhuisvragen kunt voorleggen; wel zo plezierig.

Kortom: Mondial Movers Waaijenberg Groep neemt u de zorg en organisatie van uw verhuizing uit handen. Hierdoor kunt u optimaal bezig zijn met uw dagelijkse werkzaamheden. Deze dienen immers zoveel mogelijk door te gaan.

Offerte aanvragen

Verhuizen buiten kantooruren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Het kan gebeuren dat het voor uw bedrijf niet mogelijk is om tijdens kantooruren te verhuizen, gewoonweg omdat de zaken door moeten gaan en uw bedrijf overdag bereikbaar moet zijn. Ook dit is geen probleem voor de verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep: wij verhuizen desgewenst ook buiten kantooruren.

Offerte aanvragen

Meer weten, of een persoonlijke afspraak inplannen om uw zakelijke verhuizing door te nemen?

Vul ons contactformulier in of gebruik onderstaande button. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. Of bel 0318 – 624 555 en plan direct een afspraak in met één van onze verhuisspecialisten. Tijdens deze afspraak nemen wij met u alle zaken rondom uw zakelijke verhuizing door en maken wij een inventarisatie. Binnen enkele werkdagen na deze inventarisatie ontvangt u van ons een verhuisofferte op maat.

Offerte aanvragen

Warehousing en archiefopslag

Te weinig ruimte voor opslag van uw bedrijfsinboedel of archief, bij u op locatie? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft beveiligde opslagloodsen in Ede en Kolham, gezamenlijk ruim 12.500 m2. Zo is er altijd wel een ruimte voor uw kantoorinventaris, schoolmeubilair of archief beschikbaar in onze opslagfaciliteiten. De ruimtes zijn risicoklasse 3 beveiligd, verwarmd en stofvrij, zodat uw goederen in perfecte staat blijven. Met het volledig geautomatiseerde registratiesysteem zijn uw bezittingen eenvoudig en op elk gewenst moment beschikbaar.

Voor archiefopslag hanteren wij strenge eisen. Alleen personen die door u geautoriseerd zijn, krijgen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en onder begeleiding van één van onze justitieel gescreende medewerkers toegang tot uw archief. Lees meer over archiefopslag.

Offerte aanvragen

Download brochure werkplek verhuizen

Wilt u alvast meer lezen over de aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep voor uw bedrijfs- en / of werkplekverhuizing? Download hier onze brochure werkplek verhuizen.

Mondial Waaijenberg Verhuizers is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen