Menu

Zorgverhuizing

Een zorgverhuizing vraagt om speciale kennis en een haalbare planning is van levensbelang. De verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep zijn opgeleid tot zorgverhuizer en hebben de knowhow en ervaring om uw zorgverhuizing op de juiste manier en vlekkeloos wordt uitgevoerd.

Vlekkeloos verloop zorgverhuizing

Meer weten over de aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep voor een vlekkeloos verloop van uw zorgverhuizing? Bel direct met één van onze medewerkers, +31 (0)318 – 624 555, of gebruik onderstaande button en vul het contactformulier in. Wij geven u graag advies.

Contact opnemen

Zorgverhuizing vlekkeloos uitgevoerd

Verhuizingen in de zorg zijn totaal anders dan verhuizingen van bijvoorbeeld een kantoor. Tijdens  een zorgverhuizing worden mensen vaak met bed en al verhuisd, goede zorg en een haalbare planning is dan ook van levensbelang. Onze verhuizers zijn opgeleid tot zorgverhuizer en een gecertificeerde projectmanager begeleidt u tijdens de voorbereidingen en de uitvoering van uw zorgverhuizing. Onze zorgverhuizers weten op welk moment uw  patiënten, maar ook hoe medische apparatuur, verhuisd moet worden. Op die manier hebben patiënten of cliënten en medewerkers zo min mogelijk last van de verhuizing. Meer weten? Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Zorgverhuizing

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft veel ervaring met het verhuizen van onder andere zorginstellingen, scholen en universiteiten en projectverhuizingen. Omdat er bij een zorgverhuizing veel extra zaken komen kijken, vertellen wij u in een persoonlijk gesprek graag meer over onze aanpak . Neem contact op en gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs voor meer informatie over de aanpak van uw zorgverhuizing.

Contact opnemen

Opleiding zorgverhuizer

Behalve het verhuizen van uw zorginstelling biedt Mondial Movers Waaijenberg Groep in samenwerking met het Horizon College een speciale opleiding tot zorgverhuizer aan. In deze opleiding wordt onder andere extra aandacht gegeven aan het gedrag van cliënten. Omdat zij over het algemeen niet zelf kiezen voor een verhuizing, hebben zij vaak extra begeleiding nodig. Een speciale zorgverhuizer biedt dit.

Wilt u een afspraak maken met onze verhuisadviseur of meer informatie over de opleiding tot zorgverhuizer? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Download

Mondial Waaijenberg Verhuizers is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen