Menu

Zorgverhuizing

Verhuizingen in de zorg zijn totaal anders dan verhuizingen van bijvoorbeeld een kantoor. Doordat je tijdens een zorgverhuizing mensen vaak met bed en al verhuist, is goede zorg en een haalbare planning van levensbelang. Onze verhuizers zorgen ervoor dat de goede apparatuur op het juiste moment wordt verhuisd. Zo hebben patiënten of cliënten zo min mogelijk last van uw verhuizing. Meer weten? Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Contact opnemen

Zorgverhuizing

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft veel ervaring met het verhuizen van onder andere zorginstellingen, scholen en universiteiten. Omdat er bij een zorgverhuizing veel extra zaken komen kijken, vertellen wij u graag meer over onze aanpak in een persoonlijk gesprek. Neem contact op en gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs voor meer informatie over de aanpak van uw zorgverhuizing.

Contact opnemen

Opleiding zorgverhuizer

Behalve het verhuizen van uw zorginstelling biedt Mondial Movers Waaijenberg Groep in samenwerking met het Horizon College een speciale opleiding tot zorgverhuizer aan. In deze opleiding wordt onder andere extra aandacht gegeven aan het gedrag van cliënten. Omdat zij over het algemeen niet zelf kiezen voor een verhuizing, hebben zij extra begeleiding nodig. Een speciale zorgverhuizer biedt dit.

Wilt u een afspraak maken met onze verhuisadviseur of meer informatie over de opleiding tot zorgverhuizer? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Download

Mondial Waaijenberg Verhuizers is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen