Menu

Archiefopslag

Archiefopslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep in Ede, uw archief is  veilig opgeslagen, volgens de laatste richtlijnen van de archiefwet.

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft specialistische kennis in huis over de opslag en het beheer van archieven. In onze vestiging in Ede beschikken over diverse mogelijkheden om archieven op de juiste manier op te slaan. Speciaal ontwikkelde archiefkasten maken het mogelijk dat wij vrijwel alle soorten archieven in opslag kunnen nemen. Daarnaast helpt Mondial Movers Waaijenberg Groep u graag met de digitalisering van uw archief. Meer weten over archiefopslag en -beheer? Gebruik één van onderstaande buttons en stel uw vraag.

Waarom externe archiefopslag?

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft een uitgewerkte visie over externe archiefopslag. Deze visie adviseren wij graag aan onze klanten op basis van de volgende vier pijlers:

  1. U bespaart kostbare kantoorruimte doordat uw archief wordt opgeslagen bij een bedrijf met efficiënte en professionele opslagfaciliteiten. De vierkantemeterprijs van kantoorruimte is vaak hoger dan de vierkantemeterprijs van archiefopslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep.
  2. U bespaart op de investeringen van archiefopslag. Wij slaan uw archief op en beheren het volgens de laatste richtlijnen van de Rijksarchiefinspectie.
  3. Uw dossiers worden bij binnenkomst opgenomen in onze database. Deze database is voor u beschikbaar zodat uw medewerkers op een efficiënte manier een dossier aan kunnen vragen.
  4. Uw medewerkers zijn geen tijd kwijt aan het opvragen en invoegen van dossiers.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u een prijsindicatie ontvangen? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)318 – 624 555, voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

Meer dan 25 jaar ervaring in archiefopslag

Met ruim 25 jaar ervaring weet Mondial Movers Waaijenberg Groep dat archieven een belangrijke rol spelen in het bedrijfsproces van opdrachtgevers. Het is belangrijk dat de opdrachtgevers in zeer korte tijd beschikken over de juiste dossiers. Een dossieraanvraag wordt daarom snel en efficiënt behandeld. De archiefdepots zijn beveiligd met alarmklasse 3 en voorzien van speciale sloten en inbraaksignalering. Zo is de terminal 24 uur per dag, 7 dagen per week goed beveiligd. Alleen personen die door u geautoriseerd zijn, krijgen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en onder begeleiding van één van onze justitieel gescreende medewerkers, toegang tot uw archief.

Condities van uw archiefopslag

Mondial Movers Waaijenberg Groep beheert uw archief volgens de laatste richtlijnen van de archiefwet. Zo houden wij onder andere de volgende zaken continu in de gaten:

  • Binnentemperatuur is minimaal 16º Celsius en maximaal 18º Celsius;
  • Indien gewenst is uw archief alleen toegankelijk voor uw eigen medewerkers;
  • De opslagruimte is beveiligd tegen brand door middel van een automatische meldinstallatie;
  • De vloeren zijn glad afgewerkt, dus geen kieren waar stof tussen kan zitten;

In onze speciale brochure over archiefopslag leest u alle informatie die u nodig heeft over onze aanpak voor uw archiefopslag. Direct een offerte aanvragen of meer informatie over archiefopslag? Vul dan ons contactformulier in of gebruik één van onderstaande buttons. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.