Menu

Verhuisbedrijf Amersfoort en omstreken

Sinds 1896 is Mondial Waaijenberg Verhuizers BV een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Op zoek naar een verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Amersfoort en omstreken, dan bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV aan het juiste adres. Van Rotterdam tot Utrecht, Amersfoort én Apeldoorn verhuizen wij met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijvenzorg- en overheidsinstellingen. Ook in omliggende plaatsen van Amersfoort – zoals Leusden en Woudenberg – heeft u de verhuiswagens van verhuisbedrijf Waaijenberg vast al eens zien rijden.

Offerte aanvragen

Wat doet een verhuisbedrijf?

U gaat verhuizen, daar komt veel bij kijken! Adreswijzigingen, de nieuwe woonruimte in orde maken etc. etc. Een hele klus, zo weten wij uit ervaring. Wat doet een verhuisbedrijf? Wij nemen graag de zorgen van uw verhuizing uit handen.

Inpakken inboedel

De professionele verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgen het inpakken inboedel en verpakken uw inboedel op de juiste manier, grote meubels worden gedemonteerd. Wij maken gebruik van luchtgeveerde meubelwagens, zo kunt u ervan op aan dat uw waardevolle spullen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woonruimte. Het monteren van uw meubels en ook het uitpakken van uw inboedel verzorgen wij graag voor u, uiteraard met de juiste zorg.

Offerte aanvragen

Zuinig op de spullen van een ander

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers BV uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Amersfoort professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Emigreren en internationaal verhuizen Amersfoort

Gaat u emigreren en internationaal verhuizen Amersfoort, overzee of in Europa? Wij verhuizen onze klanten niet alleen in Nederland, wij verzorgen ook veel internationale verhuizingen voor particulieren vanuit of naar Amersfoort. Wij hebben de faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Voor uw internationaal verhuizen bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Transport van grote meubelstukken!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor transport van grote meubelstukken of piano’s. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Amersfoort?

Ook voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek! Gaat u verhuizen dan kunt u uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Amersfoort.  Maak gebruik van onze beveiligde opslagcapaciteiten in Ede. Daarnaast verzorgen wij voor u het juiste verpakkingsmateriaal en het transport van en naar de opslag op professionele wijze voor u.

Wat kost uw verhuizing in, naar of vanuit Amersfoort?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing in, naar of vanuit Amersfoort. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Meer weten over de aanpak van Mondial Waaijenberg Verhuizers? Bekijk onze referenties

Download
Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen