Menu

Verhuisbedrijf Amersfoort en omstreken

Zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Amersfoort en omstreken? Dan bent u bij Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep aan het juiste adres.

Verhuisbedrijf Amersfoort en omstreken

Sinds 1896 is Mondial Movers Waaijenberg Groep een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Uw verhuizing naar Amersfoort en omstreken wordt tot in de puntjes verzorgd door onze professionele verhuizers. Meer weten? Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Stel uw vraag

Verhuisbedrijf Amersfoort

Van Rotterdam tot Utrecht, Amersfoort én Apeldoorn verhuizen wij met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijvenzorg- en overheidsinstellingen. Mondial Movers Waaijenberg Groep is ook het verhuisbedrijf voor uw verhuizing in Amersfoort en plaatsen in de directe omgeving van Amersfoort, zoals Leusden en Woudenberg.

Offerte aanvragen

Wat doet een verhuisbedrijf?

U gaat verhuizen, daar komt veel bij kijken! Adreswijzigingen, de nieuwe woonruimte in orde maken etc. etc. Een hele klus, zo weten wij uit ervaring. Wat doet een verhuisbedrijf? Wij nemen graag de zorgen van uw verhuizing uit handen.

Inpakken inboedel

De professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep verzorgen het inpakken inboedel en verpakken uw inboedel op de juiste manier, grote meubels worden gedemonteerd. Wij maken gebruik van luchtgeveerde meubelwagens, zo kunt u ervan op aan dat uw waardevolle spullen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woonruimte. Het monteren van uw meubels en ook het uitpakken van uw inboedel verzorgen wij graag voor u, uiteraard met de juiste zorg.

Offerte aanvragen

Zuinig op de spullen van een ander

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Movers Waaijenberg Groep uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Amersfoort professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Emigreren en internationaal verhuizen Amersfoort

Gaat u emigreren en internationaal verhuizen Amersfoort, overzee of in Europa? Wij verhuizen onze klanten niet alleen in Nederland, wij verzorgen ook veel internationale verhuizingen voor particulieren vanuit of naar Amersfoort. Wij hebben de faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Voor uw internationaal verhuizen bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Transport van grote meubelstukken

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook terecht voor transport van grote meubelstukken of piano’s. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Amersfoort?

Ook voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep op de juiste plek! Gaat u verhuizen dan kunt u uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Amersfoort.  Maak gebruik van onze beveiligde opslagcapaciteiten in Ede. Daarnaast verzorgen wij voor u het juiste verpakkingsmateriaal en het transport van en naar de opslag op professionele wijze voor u.

Wat kost uw verhuizing in, naar of vanuit Amersfoort?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing in, naar of vanuit Amersfoort. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Meer weten over de aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bekijk onze referenties.

Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Download

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen