Menu

Over ons

Met meer dan een eeuw ervaring en een professioneel verhuisteam, voert Mondial Movers Waaijenberg Groep uw verhuizing deskundig en gestructureerd uit.

Betrokken en servicegericht

Onze verhuismedewerkers zijn opgeleid tot verhuizer, betrokken en servicegericht. Zij weten u op uw gemak te stellen, zowel in voorbereiding op alsook tijdens uw verhuizing. Zo kunt u vlekkeloos verhuizen.

Bekijk de video: Vriendelijk en betrokken verhuizen

Uw waardevolle inboedel is veilig

Wij geven onze medewerkers de mogelijkheid om zich op persoonlijk en zakelijk vlak verder te ontwikkelen. Dit is plezierig voor onze mensen en het biedt u ook voordelen; U wordt professioneel verhuisd. Uw waardevolle inboedel is veilig in de handen van onze verhuizers.

Bekijk de video: zorgvuldig, voorzichtig en netjes verhuizen.

Vlekkeloos verhuizen

Verhuizen is een vak, daarom hebben al onze verhuismedewerkers een grondige training ondergaan en wordt er niks aan het toeval overgelaten.

Bekijk de video: Optimaal voorbereid verhuizen.

Zo kunt u vlekkeloos verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep. Wilt u ook optimaal voorbereid verhuizen? Gebruik één van onderstaande buttons en vraag direct een offerte aan.

Als Erkende Verhuizers denken wij in oplossingen. Slim en inventief. Zo kunt u vlekkeloos verhuizen en loopt uw verhuizing soepel en vlot.

Bekijk de video: Probleem oplossend denken.

Uw inboedel schadevrij verhuizen

Er komt veel kijken bij een verhuizing en iedere verhuizing is weer anders, dat vraagt om vakmanschap en creativiteit. Het Mondial Movers Waaijenberg verhuisteam is oplossingsgericht en zorgt ervoor dat uw waardevolle inboedel schadevrij van a naar b verhuist. Een ander groot voordeel om ons Erkende Verhuisbedrijf in te schakelen; tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,–.

Bekijk de video: Schadevrij verhuizen (niettemin perfect verzekerd)!

Met het motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voeren wij uw verhuizing professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Erkende Verhuizers.

Betrouwbare partner

Niet voor niets hanteert Mondial Movers Waaijenberg Groep het motto ‘Zuinig op de spullen van een ander’. De verhuisgroep, met een jaarlijkse omzet van ongeveer 5,5 miljoen euro, geldt als een betrouwbare partner op het gebied van verhuizen en opslag – zowel voor particulieren als bedrijven. Met zo’n zestig werknemers, een vloot van zo’n twintig vrachtauto’s, 450 containers en een opslagruimte van 12.500 m³ kan het bedrijf haar klanten uitstekend van dienst zijn.

Erkende Verhuizer

Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer en bewijst daarmee dat de kwaliteit van de verhuizingen wordt gegarandeerd. Via de Organisatie voor Erkende Verhuizers is Mondial Movers Waaijenberg Groep aangesloten bij FEDEMAC – de Federatie van Europese verhuisorganisaties.

Downloads:
Certificaat Erkende Verhuizers
FEDEMAC jaarcertificaat 2017

Geschiedenis

Mondial Movers Waaijenberg Groep vindt zijn oorsprong in 1896. In dat jaar begon Sander Waaijenberg sr., met paard en wagen, met het vervoer van zand en grind. Later startte hij een bodedienst op Arnhem. Net na de tweede wereldoorlog namen zijn zoons, Sander jr. en Henk het bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot transportbedrijf, over. Sander jr. en Henk Waaijenberg vormen het transportbedrijf om tot een verhuisonderneming. In 1980 wordt het bedrijf verkocht aan de Malenstein Groep. In 1993 neemt Jan van Santen het bedrijf over van Malenstein en 10 jaar later, in 2003, sluit Waaijenberg zich aan als aandeelhouder van Mondial Movers. Mondial Movers Waaijenberg Groep groeit uit tot een professionele verhuisgroep en in 2019 wordt het verhuisbedrijf overgenomen door Piet van der Wal, CEO.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.