Menu

Over ons

Met ruim een eeuw ervaring weet Mondial Movers Waaijenberg Groep als geen ander hoe verhuizingen professioneel en gestructureerd aangepakt worden. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1896. Toen begon Sander Waaijenberg sr. met paard en wagen met het vervoer van zand en grind. Later startte hij een bodedienst op Arnhem. Net na de tweede wereldoorlog namen zijn zoons, Sander jr. en Henk het bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot transportbedrijf, over. Sander jr. en Henk Waaijenberg vormen het transportbedrijf om tot een verhuis onderneming. In 1980 wordt het bedrijf verkocht aan de Malenstein Groep. In 1993 neemt Jan van Santen het bedrijf over van Malenstein en 10 jaar later, in 2003, sluit Waaijenberg zich aan als aandeelhouder van Mondial Movers.

Van Gelderland tot Groningen

Onder leiding van Van Santen groeit Mondial Movers Waaijenberg Groep uit tot een professionele verhuisgroep. De landelijke verhuisgroep, met het hoofdkantoor in Ede, bestaat inmiddels uit een vijftal verhuisbedrijven.

Onze vestigingen zijn:

  • Mondial Waaijenberg verhuizers (Ede, Assen: voormalig Peter Timmerman verhuizingen)
  • Mondial Waaijenberg Verhuizers (Kolham, Delfzijl)
  • Vos Verhuizingen (Groningen)
  • Aad de Wit Verhuizingen (Hoogezand)
  • Verhuizingen Van der Graaf (Emmen)

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voeren wij uw verhuizing professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Erkende Verhuizers

Betrouwbare partner

Niet voor niets hanteert Mondial Movers Waaijenberg Groep het motto ‘Zuinig op de spullen van een ander’. De verhuisgroep, met een jaarlijkse omzet van ongeveer 5,5 miljoen euro, geldt als een betrouwbare partner op het gebied van verhuizen en opslag – zowel voor particulieren als bedrijven. Met zo’n zestig werknemers, een vloot van zo’n twintig vrachtauto’s, 450 containers en een opslagruimte van 12.500 m³ kan het bedrijf haar klanten uitstekend van dienst zijn. De huidige directie wordt gevoerd door Piet van der Wal, algemeen directeur.

Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer en bewijst daarmee dat de kwaliteit van de verhuizingen wordt gegarandeerd.

FEDEMAC certificaat 2017

Als Erkende Verhuizer zijn wij via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties.

Download het FEDEMAC jaarcertificaat 2017.