Menu

Bibliotheekverhuizing

Een bibliotheekverhuizing vlekkeloos laten verlopen; dat vraagt om specialistische kennis, een planmatige aanpak en kennis van verhuizen. Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft veel ervaring met het verhuizen van bibliotheken.

Bibliotheekverhuizing

De professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg groep hebben specialistische kennis in huis om grootschalige verhuizingen van bibliotheken en uw boeken soepel te laten verlopen. Uw bibliotheekverhuizing wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Meer weten over onze aanpak? Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs. Of gebruik onderstaande buttons en stel uw vraag.

Bibliotheekverhuizing, projectmatige aanpak

Sinds 1896 is Mondial Movers Waaijenberg Groep een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Wij kennen de zorg die er komt kijken bij het verhuizen van boeken, daarom wordt uw bibliotheekverhuizing projectmatig aangepakt en wordt deze verhuizing uitgevoerd door gespecialiseerde bibliotheek verhuizers.

Waarom Waaijenberg? Meer dan 125 jaar verhuiservaring, verhuizer sinds 1896 Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in verhuizingen, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Alles valt of staat met een goede voorbereiding en planning. Voorafgaand aan de bibliotheekverhuizing neemt, de speciaal aan u toegewezen, projectleider de verhuischecklist met u de door en kunt u uw wensen aangeven. In nauw overleg met u stelt hij een overzichtelijk projectplan op, voorzien van een haalbare tijdsplanning. Zo en weet u precies waar u aan toe bent.

Bibliotheekverhuizing, het projectplan

In het projectplan vindt u o.a. een stappenplan en een haalbare tijdsplanning terug. Ook staat hier precies in beschreven wat er wanneer verhuisd wordt, welke materialen er nodig zijn en hoe het draaiboek van de bibliotheekverhuizing eruitziet. Zo bent u continu op de hoogte van de vorderingen van uw verhuizing en u heeft één professioneel aanspreekpunt aan wie u al uw verhuisvragen kunt voorleggen; wel zo plezierig.

In de afgesproken verhuisperiode wordt de bibliotheekverhuizing, volgens het draaiboek en in overeenstemming met de gemaakte afspraken uitgevoerd, door gespecialiseerde verhuismedewerkers van Mondial Movers Waaijenberg Groep.

Kortom: Mondial Movers Waaijenberg Groep neemt u de zorg en organisatie van uw bibliotheekverhuizing volledig uit handen en deze wordt vlekkeloos uitgevoerd. Hierdoor kunt u optimaal bezig zijn met uw dagelijkse werkzaamheden en u hoeft de bibliotheek geen moment langer te sluiten dan dat strikt noodzakelijk is.

Klantreacties
Verhuizing naar Veenendaal

De verhuizing was top geregeld! Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan eerst was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing.

Verhuizing Toon Hermans Huis groot succes!

Het bestuur en MT van het Toon Hermans Huis Ede danken u hartelijk voor uw bijdrage aan de verhuizing van de Telefoonweg naar De Open Hof aan de Hoflaan in Ede.
Mede dankzij u en uw medewerkers is onze verhuizing een groot succes geworden. Daar zijn wij u zeer erkentelijk voor.

Verhuizing fam. Entius Veenendaal

Je hebt geen woord (zelfs geen letter) overdreven toen je enthousiast vertelde over hoe jullie verhuizen! Je hebt mensen nodig die je in die chaotische tijden zeggen “Het gaat goed komen” en vervolgens onverstoorbaar aan de slag gaan en het ook DOEN!

Wat kost een bibliotheekverhuizing?

Benieuwd naar wat een bibliotheekverhuizing kost? Vraag vrijblijvend een offerte of een gesprek aan met één van onze verhuisadviseurs. Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor een persoonlijk en advies op maat.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.