Menu

Verhuisbedrijf Ede en omgeving

Zoekt u een verhuisbedrijf in Ede en omgeving omdat u gaat verhuizen naar Ede? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, anno 1896, biedt hoogstaande kwaliteit en is gevestigd in Ede.

Meer weten over vlekkeloos verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs of stel uw vraag en gebruik een van onderstaande buttons.

Vlekkeloos verhuizen naar Ede

Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep biedt  hoogstaande service en kwaliteit zodat u vlekkeloos kunt verhuizen naar Ede. Naast verhuizingen naar of vanuit Ede voeren wij jaarlijks, met veel plezier en voldoening, honderden verhuizingen uit voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Van Utrecht tot Amersfoort of van Veenendaal tot Apeldoorn, maar ook internationaal zoals naar Spanje.  Benieuwd naar de kosten van uw verhuizing? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Waarom Waaijenberg? Meer dan 125 jaar verhuiservaring, verhuizer sinds 1896 Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in verhuizingen, beveiligde en geklimatiseerde opslag

De Erkende Verhuizer in Ede en omstreken

Uw verhuizing binnen, naar of vanuit Ede wordt door Mondial Movers Waaijenberg Groep, de Erkende Verhuizer in Ede en omstreken, professioneel en met zorg uitgevoerd. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers, EMG, FEDEMAC en onze ISO-kwalificaties. Gaat u verhuizen naar Ede en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Ede, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Internationale verhuizing vanuit en naar Ede

Gaat u emigreren, overzee, naar Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika of Aruba, of heeft u plannen om binnen Europa te verhuizen, naar bijvoorbeeld België, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Duitsland, of een andere Europese bestemming? Ook voor uw vlekkeloze internationale verhuizing vanuit of naar Ede kunt u rekenen op Mondial Movers Waaijenberg Groep.

Onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen, wij hebben de juiste faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en Mondial Movers Waaijenberg Groep is gecertificeerd verhuizer. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt organiseren wij internationale verhuizingen vlekkeloos en tot in de puntjes. 

Vlekkeloos verhuizen naar Ede? Wij scoren een 9!

Maandelijks voeren wij verschillende verhuizingen naar, van of binnen Ede uit. Met meer dan 125 jaar verhuiservaring komen wij niet snel voor verrassingen te staan. Heeft u een huis gekocht of gehuurd in Ede en gaat u binnenkort verhuizen? Klanten waarderen onze verhuizingen gemiddeld met een 9. 

Klantreacties
Verhuizing naar Veenendaal

De verhuizing was top geregeld! Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan eerst was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing.

Verhuizing Toon Hermans Huis groot succes!

Het bestuur en MT van het Toon Hermans Huis Ede danken u hartelijk voor uw bijdrage aan de verhuizing van de Telefoonweg naar De Open Hof aan de Hoflaan in Ede.
Mede dankzij u en uw medewerkers is onze verhuizing een groot succes geworden. Daar zijn wij u zeer erkentelijk voor.

Verhuizing fam. Entius Veenendaal

Je hebt geen woord (zelfs geen letter) overdreven toen je enthousiast vertelde over hoe jullie verhuizen! Je hebt mensen nodig die je in die chaotische tijden zeggen “Het gaat goed komen” en vervolgens onverstoorbaar aan de slag gaan en het ook DOEN!

Meer dan complete inboedelverhuizingen naar en vanuit Ede!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook terecht voor transport van grote (meubel)stukken of piano’s. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Verhuizen naar en vanuit Ede? Maak het u makkelijk met onze verhuistips!

U verhuist niet wekelijks. Daarom vindt u hieronder enkele verhuistips om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

  1. Houd uw verhuizing overzichtelijk, begin daarom ruim van te voren met pakken.
  2. Pak elke dag een paar dozen in.
  3. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
  4. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
  5. Laat op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, zoals de vermelding van kostbare spullen.
  6. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
  8. Zorg dat de trommel van de wasmachine vastgezet is.
  9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Uw inboedel veilig opslaan in Ede?

Het kan gebeuren dat u (tijdelijk) uw inboedel moet opslaan, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen maar nog niet uw nieuwe woonruimte kunt betrekken. Goed om te weten dat u ook voor opslag bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek bent! Wij hebben beveiligde opslagcapaciteiten in Ede en kunnen het verpakken, transport en opslag van uw inboedel op professionele wijze voor u regelen. Neem contact op voor meer informatie over onze opslagfaciliteiten.

Wat kost uw verhuizing binnen, naar of vanuit Ede?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen, naar of vanuit Ede. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.