Menu

Adverteren en Verhuizen anno…

Zo af en toe ontvangen wij van onze klanten leuke items uit het verhuisverleden van Mondial Movers Waaijenberg Groep. Dit keer ontvingen wij een advertentie uit 1967. Deze advertentie stond in de gemeentegids van Gemeente Ede, welke werd uitgereikt aan inwoners die zich net binnen de gemeente gevestigd hadden.

En een foto van een verhuizing van Ede naar Emmen, uit 1973.  Er is in de tussentijd veel veranderd…

Foto verhuizing van Ede naar Emmen 1973 ( bron: Henk S. te Emmen)

Volledig geautomatiseerd en duurzaam

De typemachine is vervangen door de computer, planning en Warehousing is volledig geautomatiseerd en de gulden is omgeruild voor de euro.  Inmiddels is Mondial Movers Waaijenberg Groep gecertificeerd Erkende Verhuizen, ISO 14001 gecertificeerd en een milieubewust en maatschappelijk verantwoord verhuisbedrijf.

Om rekening te houden met het milieu en om CO2 uitstoot te reduceren maakt ons verhuisbedrijf gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen en zetten wij vervoersmiddelen in die minder brandstof verbruiken. Zo wordt uw verhuizing milieuvriendelijk uitgevoerd, uiteraard blijft fysieke mankracht door onze verhuizers vereist.

Benieuwd hoe u vlekkeloos verhuist met Mondial Waaijenberg Verhuizers?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan voor uw verhuizing of bel 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Mondial Movers Waaijenberg Groep: Vlekkeloos Nationaal en Internationaal verhuizen