Menu

Bedankbrief van MOMOtheaterwerkplaats

Mondial Waaijenberg Groep ontving pas een bedankbrief van MOMOtheaterwerkplaats.

‘Het was fijn om te merken hoe je meedenkt in de ontwikkeling en het in de aandacht brengen van het MOMOtheater.” Aldus Ellis Hiensch, directeur MOMOtheaterwerkplaats.

Verhuiswagen en chauffeur beschikbaar

Momenteel ontwikkelt MOMO een voorstelling samen met zanger/ dichter Stef Bos, deze is rond 8 juni 2018 te zien in De Lampengiet te Veenendaal. Om de decors bij De Lampengiet te brengen en na de voorstelling weer op te halen stelt Mondial Waaijenberg Verhuizers een verhuiswagen met chauffeur beschikbaar.

Mondial Waaijenberg Verhuizers een verhuiswagen met chauffeur beschikbaar aan Momotheaterwerkplaats, voor de voorstelling - samen met Stef Bos - op 8 juni in theater de De Lampengiet.

Hoe het allemaal begon

Begin dit jaar kwam Jan van Santen, directeur Mondial Waaijenberg Groep, in contact met deze theaterwerkplaats , tijdens The Art of Ede Promo. Op dat moment werd er besloten om sponsor te worden van deze theatergroep.

Over MOMOtheaterwerkplaats

MOMOtheaterwerkplaats is een stichting die theater maakt met mensen met een beperking als dagbesteding. Op dit moment bezoeken wekelijks 40 deelnemers de theaterwerkplaats op alle dagen van de week en maken zij theaterproducties die alom gewaardeerd worden. MOMO timmert al 12 jaar aan de weg in Ederveen, vlakbij station De Klomp.

De deelnemers van MOMOtheaterwerkplaats kunnen met hun optredens voor een onvergetelijke avond zorgen, waar nog lang over nagepraat wordt. Het ontmoeten en verbinden van verschillende werelden en maatschappelijk meedoen is een van de doelstellingen van MOMO.

MVO bij Mondial Waaijenberg Groep

Bij Mondial Waaijenberg Groep is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Groep vindt u hier.