Menu

Bedrijfsverhuizing VBC Amersfoort

De bedrijfsverhuizing van VBC in Amersfoort is voor de medewerkers snel en soepel verlopen. Op 16 december jl. werd er om 12:15 uitgelogd op de oude locatie en vanaf 15:00 uur was de organisatie volledig operationeel op de nieuwe locatie aan de Stationsstraat 77 te Amersfoort. En mooie prestatie voor zowel het team van VBC alsook de verhuismedewerkers van Mondial Movers Waaijenberg Groep.

Gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen

Mondial Movers Waaijnenberg Groep is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en heeft gecertificeerde projectmanagers in dienst.

Om bedrijfs- en werkplekverhuizingen, zoals bijvoorbeeld die van VBC te Amersfoort, soepel te laten verlopen is er naast kennis en ervaring ook een goed projectplan en een draaiboek nodig. Zo weet iedereen wat er op welk moment moet gebeuren en wordt er niets aan het toeval overgelaten.

Post VBC op LinkedIn

Een manager van VBC liet zich op LinkedIn lovend uit over de inzet van het VBC team, wij zijn er trots op dat men erg blij is met hoe de verhuizing verlopen is en dat wij een bijdrage hebben mogen leveren.

De zorg en organisatie van uw bedrijfs- of werkplekverhuizing uit handen

Mondial Movers Waaijenberg Groep neemt de zorg en organisatie van uw bedrijfs- of werkplekverhuizing uit handen, zodat u ook tijdens de verhuizing uw dagelijkse werkzaamheden gewoon kunt blijven uitvoeren, u bereikbaar bent voor uw klanten en het proces zo min mogelijk gestoord wordt. Laat u informeren en neem contact op, bel 0318-624 555 en wij adviseren u over de mogelijkheden voor het soepel verloop van uw bedrijfsverhuizing.