Menu

Beloftes zijn er om in te lossen

Misschien weet u het nog wel. Tijdens beursvloer Ede, afgelopen februari, heeft Mondial Waaijenberg Verhuizers diverse maatschappelijke matches gemaakt, o.a. een match met Eleos, een zorgorganisatie uit de regio. Beloftes moeten worden ingelost en worden voorzien van een tegenprestatie.

Maatschappelijke verhuisprestatie van Mondial Waaijenberg Verhuizers

Mondial Waaijenberg Verhuizers stelt twee keer per jaar een verhuisbus beschikbaar, voorzien van chauffeur, aan bewoners van Eleos te EDE. Het betreft hier bewoners die geen financiële middelen hebben en geen beroep kunnen doen op hun eigen netwerk, voor hulp bij hun verhuizing.

De verhuizing

Afgelopen week was het zover, onze chauffeur Johan arriveerde al vroeg in de morgen bij Eleos om een van hun bewoners naar een nieuwe locatie te verhuizen.

De bewoner was al even in de weer en de meeste dozen waren al ingepakt. Alleen nog zaak voor Johan om de dozen netjes in de verhuiswagen te laden en naar de nieuwe locatie te verhuizen.

Alles paste en met een keer rijden waren de spullen over naar de nieuwe woonruimte en kon de bewoner beginnen met het uitpakken van zijn/haar bezittingen. De bewoner was enorm blij dat alles heel was overgekomen en Johan werd hartelijk bedankt voor zijn inzet en hulp.

Wij zijn blij dat we op deze manier weer een steentje mochten bijdragen aan deze maatschappij. Want de maatschappij dat zijn wij!

MVO

Meer over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt u hier.