Menu

Beveiligde palletopslag en warehousing

Beveiligde palletopslag & warehousing tegen aantrekkelijk tarief bij Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep. Dat is extra opslagruimte voor u.

Uw waardevolle inventaris en/of goederen worden veilig en geklimatiseerd opgeslagen in afgesloten ruimtes. Meer weten over beveiligde palletopslag & warehousing? Bel: 0318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze medewerkers. Of gebruik onderstaande button wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Stel uw vraag

Moderne warehousing en palletplaatsen

De moderne warehousing en palletplaatsen bij Mondial Waaijenberg Groep, 12.000 m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten, zijn o.a. geschikt voor beveiligde opslag van:

  • Meubels & inventaris
  • Kleding & sportartikelen
  • Materialen voor winkelinrichting, reclamematerialen
  • Auto’s, motoren & tweewielers
  • Archieven
  • En nog veel meer…

Uw goederen blijven in prima conditie, tot het moment dat u deze weer nodig heeft.

Beveiligde palletopslag & warehousing

Met beveiligde palletopslag & warehousing biedt Mondial Movers Waaijenberg Groep u de mogelijkheid om uw goederen veilig op te slaan. U huurt bij ons al vanaf één palletplaats per week, per maand of per jaar. U betaalt alleen voor de ruimte die u afneemt en uw goederen zijn onder optimale omstandigheden veilig opgeslagen. De opslagfaciliteiten zijn verder:

  • Risicoklasse 3 beveiligd
  • Stofvrij, verwarmd en bestaan uit afgesloten ruimtes

Tarieven voor palletopslag & warehousing

Wij bieden u voordelige tarieven voor palletopslag & warehousing, e.e.a. is afhankelijk van het volume en de duur van de opslag van uw goederen. Vraag een prijsindicatie aan en ontvang meer informatie over de mogelijkheden van beveiligde palletopslag & warehousing bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Bel: 0318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze medewerkers, of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Geen tussenkomst van huurcontracten

De palletopslag & warehousing faciliteiten voldoen aan de strengste eisen om uw waardvolle bezittingen, inventaris en zelfs auto’s vlekkeloos en gemakkelijk op te slaan. Een groot voordeel is dat u bij ons per week kunt huren. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst is van huurcontracten. Wel zo eenvoudig en plezierig.

Offerte aanvragen

Mondial Movers Waaijenberg Groep, uw inventaris en/of goederen veilig en vlekkeloos opgeslagen!

Mondial Waaijenberg Groep, verhuizen nationaal en internationaal, overzee en over de weg