Menu

Bezoek van Mbo-studenten aan Mondial Waaijenberg Verhuizers tijdens #BigdayFV2017


Tijdens #BigdayFV2017, welke plaatsvond op woensdag 19 april jl., gingen mbo-studenten op bezoek bij bedrijven binnen de regio FoodValley. Om op deze manier kennis te maken met het bedrijfsleven en om meer te leren over de kracht van het netwerken.

Een aantal geïnteresseerde en enthousiaste mbo-studenten werden door Jan van Santen, directeur van Mondial Waaijenberg Verhuizers, hartelijk ontvangen. Onder het genot van appelgebak en een drankje werd er kennis gemaakt en ontvingen de leerlingen een rondleiding door het bedrijf.

Daarnaast heeft Jan, netwerker pur sang, uitleg gegeven over hoe je een relatienetwerk opbouwt, door middel van het tonen van interesse, de kracht van social media, waaronder linkedIn en hoe je omgaat met visitekaartjes etc.

Zo kregen de studenten een goed beeld van het reilen en zeilen binnen een verhuisbedrijf en Jan van Santen kijkt terug op een geslaagde #BigdayFV2017 waarin waardevolle contacten zijn gelegd voor de toekomst.

Over Bigday FoodValley

Bigday FoodValley is een initiatief van onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en organisaties in de FoodValley regio die bijdragen aan het verbinden van vakmensen aan het bedrijfsleven.