Menu

Bezoek Sint en Piet Koningin Beatrixschool

Op 5 december jl. hebben Sint en Piet een bezoek gebracht aan de Koningin Beatrixschool in Ede. Dit jaar had Sint daarvoor wel een heel bijzonder vervoermiddel tot zijn beschikking; Een verhuiswagen van Mondial Movers Waaijenberg Groep.

Grote verhuiswagen

Op 5 december kwam een grote verhuiswagen van Mondial Movers Waaijenberg Groep aangereden bij de Koningin Beatrixschool in Ede en wie zaten er in die verhuiswagen? Juist, Sint en zijn Piet.

De verhuizers hadden gehoord dat Sint vervoer nodig had om naar de kinderen van de Koningin Beatrixschool te kunnen gaan, zodat hij met hen het sinterklaasfeest kon vieren. De verhuizers bedachten zich geen moment en om de goedheiligman te helpen in deze drukke periode hebben zij hem en Piet naar de kinderen gebracht.

Sinterklaasfeest zeer geslaagd

Het was nog wel even spannend of de oude Sint eenvoudig uit de verhuiswagen kon komen, maar gelukkig bleek hij fit genoeg en kwam alles goed. Het Sinterklaasfeest was zeer geslaagd en de kinderen hebben genoten van zijn bezoek.

Bedankt bericht Sintcommissie

Na afloop ontvingen de verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Verhuizers een leuk bedankt bericht van de Sintcommisie.

Bedankt bericht van Sintcommissie aan Mondial Movers Waaijenberg Groep
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.