Menu

Bijzondere, particuliere verhuizing van Amsterdam naar Nijmegen

In dit artikel vertelt Piet van der Wal, CEO van Mondial Movers Waaijenberg Groep u meer over een bijzondere, particuliere verhuizing van Amsterdam naar Nijmegen, waarbij de hulp van Koninklijke Saan is ingeroepen.

Verhuizing van Amsterdam naar Nijmegen

“In november jl. hebben onze verhuizers, in twee dagen tijd, een bijzondere  particuliere verhuizing van Amsterdam naar Nijmegen duurzaam en vlekkeloos uitgevoerd. Het betrof hier ruim 60m3 aan inboedel, waaronder een kostbare vleugel en een aantal bijzondere objecten.” Steekt Piet van der Wal van wal en hij vertelt verder;

“Het was met recht een bijzondere verhuizing. Om de piano en een aantal andere objecten van onze klant vlekkeloos uit te huizen was de inzet van een kraan nodig. Dat vraagt om vakkennis en daarvoor heeft ons verhuisbedrijf de hulp van Koninklijke Saan ingeroepen. Zij weten precies hoe ze waardevolle goederen moeten hijsen”, bekrachtigd Piet en hij vervolgt; “Met onderstaande compilatie krijgt u een indruk van deze verhuizing en verderop in dit artikel vindt u meer informatie terug over de aanpak van ons verhuisbedrijf.”

De spullen die te groot waren om door het trappenhuis getransporteerd te worden, zijn met behulp van een kraan van koninklijke Saan over het dak gehesen, ingeladen in onze luchtgeveerde verhuiswagens en vervolgens vervoerd naar het nieuwe woonadres van onze klant.” Aldus Piet.

Piano verhuizen, onze aanpak

“Het verhuizen van een piano, maar ook van een vleugel is een vak apart. Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft de juiste kennis in huis en gebruikt speciale technieken om uw muziekinstrument met de juiste zorg te verhuizen. Uiteraard wordt daarbij ook gebruik gemaakt van de juiste beschermingsmiddelen.”

Juiste kennis, mankracht en materieel, uw Erkende Verhuizer

In aanvulling hierop kan ik ook wel zeggen dat een verhuizing vraagt om een goede voorbereiding, de juiste kennis, mankracht en materieel, deze ingrediënten hebben wij als Erkende Verhuizer voor u beschikbaar. Van onze klanten horen wij vaak terug dat wij ons vak verstaan. Het wordt als plezierig ervaren dat men de complete verhuizing met een gerust hart uit handen kan geven, in de wetenschap dat alles tot in de puntjes geregeld is en er dat er zuinig omgegaan wordt met waardevolle spullen. Iets wat wij als Erkende Verhuizer als vanzelfsprekend beschouwen” bevestigt Piet van der Wal tot besluit.

Tip: Controleer uw inboedelverzekering

Wilt u een piano of vleugel verhuizen? Tip: Controleer voorafgaand aan uw verhuizing altijd uw inboedelverzekering. Mondial Movers Waaijenberg Groep sluit voor elke standaard verhuizing een garantiecertificaat af met een allriskverzekering tot € 100.000,00. Voor u de garantie dat ook uw dierbare muziekinstrument goed verzekerd is tijdens uw verhuizing.

Duurzaam verhuisbedrijf

Mondial Movers Waaijenberg Groep is duurzaam verhuisbedrijf en ISO14001 gecertificeerd. Dit geeft u de garantie dat wij milieusparende maatregelen doorvoeren en continue actief zijn om onze organisatie verder te verduurzamen.

U kunt uw verhuizing laten uitvoeren met elektrische verhuiswagens. Bij de aanschaf van ons wagenpark wordt er bijvoorbeeld gelet op brandstofverbruik en voor de keuze van verpakkingsmaterialen en andere verhuismiddelen wordt een strenge selectiemethode gehanteerd en gekozen voor milieusparende oplossingen.

Daarnaast zijn het kantoor en de opslagloodsen voorzien van energiebesparende ledverlichting. Er wordt jaarlijks een milieuprogramma vastgesteld, voorzien van een aantal meetbare doel- en taakstellingen, om de milieuaspecten die betrekking hebben op onze organisatie op de juiste wijze te beheersen. Mondial Movers Waaijenberg Groep is bewust duurzame verhuizer.

Meer weten

Wilt u meer weten over de aanpak van Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bel +31 (0)318 – 624 555 en spreek direct met één van onze verhuisadviseurs. U kunt ook het contactformulier invullen, of een offerteaanvraag indienen en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Mondial Movers Waaijenberg Groep bijzondere verhuizing van Amsterdam naar Nijmegen met Koninklijke Saan

Gerelateerd

Piano verhuizen vakmanschap verhuismedewerkers Mondial Movers Waaijenberg Groep in beeld
Mondial Movers – Piano verhuizen: vakmanschap in beeld