Menu

Een boeiende bijeenkomst voor leden van Netwerkclub CGMV 55+

Netwerkclub CGMV 55+ bezocht op 30 januari jl. Mondial Waaijenberg Verhuizers. Het werd een boeiende bijeenkomst voor de leden van deze club. Naast een kijkje in de keuken nam Jan van Santen de leden o.a. mee in de interessante geschiedenis van ruim 120 jaar verhuizen.

Van ketelbinkie tot eigenaar van een Mondiaal verhuisbedrijf

Jan van Santen heeft het in zijn werkzame leven ver geschopt, van ketelbinkie tot eigenaar van een Mondiaal verhuisbedrijf. Jan begon ooit op de grote vaart en in 1993 werd hij, na diverse omzwervingen, directeur van Mondial Waaijenberg Verhuizers. Het verhuisbedrijf dat met een vloot van 12 verhuiswagens, aantal aanhangwagens en verhuisbussen, met ca  350 x 20ft containers en 12.500 bebouwde opslagruimte, tot de grotere verhuisbedrijven in Nederland behoort.

Kennis en ervaring waardevol bij verhuizingen

Mede dankzij deze omzwervingen heeft Jan van Santen veel kennis en ervaring opgedaan, die waardevol is en van pas komt bij het organiseren van complexe verhuizingen, nationaal en internationaal. Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgt zowel particuliere alsook zakelijke verhuizingen in Nederland en op internationaal niveau. Van Nieuw-Zeeland tot Canada, van Kiev tot New York. Je maakt als internationaal verhuisbedrijf veel mee. De aanwezigen hingen aan zijn lippen tijdens boeiende anekdotes over die Jan hierover vertelde.

Aangesloten bij Mondial Movers

De Mondial Waaijenberg Groep is aangesloten bij Mondial Movers en het bedrijf is Erkende Verhuizer. Naast het verhuizen is de opslag van inboedels, archieven en warehousing ook een belangrijke tak van sport. Bij de rondleiding door het bedrijf waren de leden van CGMV 55+ onder de indruk van de volledig geautomatiseerde en beveiligde opslagloodsen. In grote containers worden spullen drie hoog opgeslagen. Met een enorme kraan worden de containers eenvoudig verplaatst en kan desgewenst jouw container weer tevoorschijn worden gehaald.

MVO staat hoog in het vaandel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat hoog in het vaandel bij Mondial Waaijenberg Verhuizers. Maatregelen die goed zijn voor het milieu worden onderzocht en zo mogelijk ingevoerd. Denk bijvoorbeeld aan elektrisch vervoer, het gebruik van zonnepanelen en led-verlichting etc.. Daarnaast werkt het verhuisbedrijf regelmatig samen met stichting Present, een vrijwilligersorganisatie, geeft Jan van Santen les op een basisschool en participeert hij in allerlei samenwerkingsverbanden, zowel plaatselijk alsook landelijk.

Jan ziet het als zijn roeping om als ‘gereformeerde jongen’ iets te kunnen betekenen in Gods wereld.