Menu

Brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend

Samen met 12 andere Erkende Verhuisbedrijven heeft directeur Jan van Santen op maandag 19 november jl. de brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend.

Fatsoenlijk, zorgvuldig en transparant ondernemen, zijn enkele kernwoorden uit deze brede Code. Met de ondertekening van het document bevestigt onze organisatie dat zij haar verantwoordelijkheid neemt voor een gezond marktklimaat binnen de verhuisbranche en staat Mondial Waaijenberg Verhuizers garant voor het leveren van kwaliteit en duurzaam ondernemen.

Brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Het doel van de brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag is om doorgeschoten marktwerking tegen te gaan en daar waar nodig het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan te spreken. Elke aangesloten sector heeft hiervoor een Codekamer, die toeziet op de naleving van de code. Dit zorgt voor een betere balans in de prijs/kwaliteit verhouding en waarborgt een gezond marktklimaat in de verhuisbranche. Dit is zowel in het belang van opdrachtgevers, opdrachtnemers alsook voor werknemers.

Organisatie voor Erkende Verhuizers

De code werd in 2015 al omarmd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Mondial Waaijenberg Verhuizers is Erkende Verhuizer en heeft de mogelijkheid om deze code te ondertekenen met beide handen aangepakt. Zo laat onze organisatie zien dat wij het belangrijk vinden om sociaal verantwoord te ondernemen. Meer over de brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag vindt u hier.

Congres brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Op 5 maart 2019 vindt het congres van de brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag plaats. Meer over de code en het congres vindt u hier.

Mondial Waaijenberg Verhuizers ondertekent brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Mondial Waaijenberg Verhuizers ondertekent brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag Mondial Waaijenberg Verhuizers ondertekent brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag