Menu

Complimenten na succesvolle zorgverhuizing Zideris


Met enige regelmaat voert Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgverhuizingen uit voor Zorggroep Zideris. Voor dit type verhuizingen hebben wij speciaal opgeleide zorgverhuizers in dienst.

Laatst verhuisden wij een bewoner vanuit Rhenen richting Epe en ontvingen wij een groot compliment voor onze bijdrage, de professionele dienstverlening, het meedenken en de flexibiliteit van onze medewerkers.

Erkende Zorgverhuizer word je niet zomaar

Mondial Waaijenberg is Erkend Zorgverhuizer. Dit keurmerk krijg je niet zomaar want dit soort verhuizingen zijn een stuk complexer dan een particuliere verhuizing. Zowel in de voorbereiding alsook in de uitvoering.

Waarom? Naast het inpakken, plannen en transport van inboedel, kantoormeubilair en medische apparatuur, naar een nieuwe locatie, dient er ook rekening gehouden te worden met de bewoners. Vaak mindervalide en/of zieke mensen, of mensen met een verstandelijke beperking.

Het is belangrijk dat je het gedrag van bewoners begrijpt en dat je hierop kunt inspelen. Daarom zijn de medewerkers van Mondial Waaijenberg Groep opgeleid tot zorgverhuizer.

Voorbereidingen Zorgverhuizing

De zorgverhuizers van Mondial Waaijenberg geven, voorafgaand aan de verhuisdag, een duidelijke presentatie aan medewerkers, bewoners en mantelzorgers. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de verhuizing gaat verlopen. Daarbij wordt rekening gehouden met de mogelijkheden en eventuele beperkingen van bewoners.

Een vlekkeloze zorgverhuizing organiseren?

Dat kan met Mondial Waaijenberg Verhuizers. Neem vandaag nog contact op, bel 0318 – 624 555 en maak een afspraak met een van onze verhuisadviseurs.