Menu

Crowdfunding voor klusbus Stichting Present

De klusbus wordt sinds een aantal jaren ingezet voor projecten van stichting Present. Het sponsorcontract met Vallei Autogroep liep af en aangezien deze bus inmiddels onmisbaar is geworden moest er een alternatief gevonden worden om deze bus in te kunnen blijven zetten.  De stichting organiseerde daarom een crowdfunding en binnen een maand was het bedrag a € 3.500,00, die nodig is om de bus te financieren,verzameld.

Sponsor

Naast de crowdfuning zijn er diverse organisaties, bedrijven en verenigingen die een sponsor zijn van de klusbus, waaronder Mondial Waaijenberg Verhuizers. Als dank voor deze donatie prijkt nu het logo van ons erkende verhuisbedrijf op de klusbus van Stichting Present.

De klusbus

De klusbus wordt ingezet om inboedels te verhuizen, afval te vervoeren richting de stort en het transporteren van gereedschappen die de vrijwilligers nodig hebben voor het uitvoeren van een klus.

Over Stichting Present

Present Ede is sinds 2009 actief en weet elk jaar weer meer mensen te mobiliseren iets voor een ander te betekenen. Vorig jaar stonden 650 vrijwilligers klaar om Edenaren te helpen die een beperkt netwerk hebben, onvoldoende financiën en een beperking in de gezondheid. Mensen die de uitgestoken handen goed kunnen gebruiken! Lees hier meer over Stichting Present

MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt u hier.

 

Mondial Waaijenberg Verhuizers een van de sponsoren Klusbus stichting Present Ede

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.