Menu

Cultura meer dan tevreden over verhuizing kantoormeubilair!


In dit jaar is Cultura verhuisd naar een nieuwe kantoorruimte. Mondial Waaijenberg Verhuizers werd ingeschakeld om deze verhuizing van kantoormeubilair uit te voeren. Juist in verband met de kennis van onze gespecialiseerde verhuizers en de projectmatige aanpak, om een bedrijfsverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook de bibliotheek Stadspoort werd verhuisd, hoe een bibliotheekverhuizing bij Mondial Waaijenberg in zijn werk gaat leest u hieronder.

Bibliotheek verhuizing, zo werkt dat bij Mondial Waaijenberg

Een bibliotheek verhuizen is geen dagelijkse kost, daar komt de nodige kennis en ervaring bij kijken, kennis die Mondial Waaijenberg Verhuizers, Erkende Verhuizer, ruimschoots in huis heeft. Daarnaast hebben wij diverse bibliotheekverhuizingen verzorgd, dit dient met de grootste zorg te gebeuren.

Een gespecialiseerd verhuisteam pakt bibliotheekverhuizingen zorgvuldig aan en zij maken o.a.:

  • een inventarisatie van de te verhuizen boeken en objecten;
  • een haalbare planning en zij bereiden uw verhuizing zorgvuldig voor;
  • gebruik van het juiste verpakkingsmateriaal, zodat de boeken optimaal beschermd zijn tijdens transport;
  • gebruik van luchtgeveerde meubelwagens voor een veilig transport van de bibliotheekboeken en inventaris naar de nieuwe locatie.

Complimenten van Cultura

Na deze verhuizingen ontving de directie van Mondial Waaijenberg dit plezierige bericht, een mooie bevestiging van de professionaliteit van onze organisatie en verhuismedewerkers:

‘Ten eerste onze complimenten over de verhuizing van ons kantoormeubilair en de verhuizing van bibliotheek Stadspoort. Ik heb jullie inzet (wederom) als erg prettig ervaren, super hoe het geregeld was.’

Jochem Menting
Coördinator Facilitair
Cultura

Zakelijk verhuizen? Mondial Waaijenberg Verhuizers!

Informeer naar vandaag nog naar de mogelijkheden. Neem contact op met een van onze medewerkers of vraag direct een offerte aan. Mondial Waaijenberg organiseert uw volledige projectverhuizing tot in de puntjes.

Vlekkeloos verhuizen, Mondial Waaijenberg Verhuizers