Menu

De BedrijvenInvesteringsZone komt eraan!


Vanuit de wet BIZ (BedrijvenInvesteringsZone) zijn ondernemers zelf verantwoordelijk om hun beveiliging en onderhoud van bedrijventerreinen te organiseren.

Stem voor oprichting van de stichting BIZ in Ede

Vanwege de invoering van bovengenoemde wet wordt er vanaf medio januari een stemming gehouden voor de oprichting van de stichting BIZ te Ede. In deze stichting worden de belangen van ondernemers van de bedrijventerreinen Frankeneng, Heestereng en De Vallei (FHV), behartigd.

Vanuit de Gemeente Ede worden, medio januari, de stembiljetten verstuurd aan alle bedrijven op de bedrijventerreinen FHV. Verzending gebeurt per aangetekend schrijven. Wij bevelen u van harte aan om voor BIZ in Ede te stemmen. U kunt tot eind januari a.s. uw stem uitbrengen.

Waarom kiezen voor de stichting BIZ?

Door de collectieve samenwerking, die belegd wordt binnen de stichting BIZ, krijgen ondernemers direct grip op het beheer en onderhoud van de bovengenoemde bedrijventerreinen en daarmee invloed op bijvoorbeeld de veiligheid en uitstraling van het terrein. Zo profiteert iedereen.

Peilers van BIZ in Ede zijn o.a.:

  • Beveiliging
  • Parkmanagement
  • Energiebesparing
  • Bereikbaarheid

Bekijk hier de video’s van de ambassadeurs, waarin zij hun motivatie geven om voor eind januari 2017 zeker voor een BIZ in Ede te stemmen.

Heeft u de app al?

Onze parkmanager Winfred Ortse wijst u graag op de VEAPP. Deze handige app brengt u als ondernemer op de hoogte van het laatste nieuws op de bedrijventerreinen. Ook legt u via de app eenvoudig contact met Winfred.

Meer over De BIZ

De BIZ is een initiatief van het Edes Bedrijfscontact (EBC) en Stichting Bedrijfsterrein Vereniging FHV (Frankeneng, Heestereng en De Vallei).
Meer informatie over de BIZ vindt u op de website van EBC.