Menu

Donderdag 20 december: Feest in de Kazerne!

Akoesticum en Cultuurfonds Ede organiseren dit jaar een eindejaarsbijeenkomst voor bedrijven en hun medewerkers. Met een winter BBQ en The Concert to End All Wars, met o.a. Ellen ten Damme en Vincent Bijlo.

Het feestprogramma & informatie

Vanaf 15:15 bent u welkom bij Akoesticum.
U kunt de middag invullen met een eigen eindejaarsactiviteit in een van de zalen.

Om 17:00 nemen twee musici u mee naar het achterliggende verhaal van The Concert to End All Wars.

Vanaf 17:30 mengen u en uw gezelschap zich met de rest van de aanwezigen.

Historische introductie

Om 17:30, voorafgaand aan het concert, verzorgt Ed van Seters van het Platform Militaire Historie Ede een lezing over Ede ten tijde van de Grote Oorlog. Welke rol speelden de oude kazernes, die tevens het decor zijn voor deze bijzondere avond, in die tijd?

Winter BBQ

Voor chef-kok Fabian is het nooit te koud om de BBQ aan te steken. Trek dus een lekkere warme trui aan, en geniet in onze binnentuin (of gewoon in de warmte van Akoesticum) van een heerlijke winter-BBQ! Met eerlijke streekproducten van coöperatie Boerenhart, zo van het land.

The Concert to End All Wars

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog ten einde kwam. Konrad Koselleck en zijn bigband van 17 topmusici en solisten Ellen ten Damme en Vincent Bijlo en het Tienerkoor van Koorschool Midden-Gelderland spelen, zingen en marcheren in The Concert to End All Wars. De oorlog, de strijd, het verlangen naar vrede.

Kosten

Het Akoesticum en het Cultuurfonds bieden u een compleet arrangement (inclusief alle drankjes!) aan voor slechts EUR 75,00 (excl BTW) per persoon. Wilt u meer weten over deze uniek eindejaarsbijeenkomst of wilt u zich aanmelden? Neem contact op met het Akoesticum 0318-304349 info@akoesticum.orgof het Cultuur Fonds 06-15004303, corinevanruissen@cultuurfondsede.nl. Zij leveren graag een bijzondere bijdrage aan de feestelijke afsluiting van uw jaar.

MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers is MVO een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Waaijenberg Verhuizers vindt u hier.