Menu

Echte verhuiskleding in toneelstuk ‘de Boskampi’s’


Een aantal weken geleden bereikte de directie van Mondial Waaijenberg Verhuizers de vraag of er verhuiskleding beschikbaar kon worden gesteld voor de acteurs in het toneelstuk ‘de Boskampi’s.’

De directie vond dit een erg leuke vraag en was dan ook direct bereid om deze verhuiskleding beschikbaar te stellen aan de toneelgroep die deze voorstelling in Cultura gaat spelen.

Een verhaal over Rik Boskamp, een jongen die wordt gepest.

“Eigenlijk had Rik Boskamp liever een andere vader gehad. Eentje die niet zo verstrooid was. Eentje die niet, net als Rik zelf, door de kinderen wordt gepest. In maffiafilms gaat het er heel anders aan toe! Rik wil ook wel bij de maffia horen: je kunt alles doen zonder er straf voor te krijgen en iedereen vindt je cool.

Niemand zal het in z’n hoofd halen om je te pesten. Als Rik en zijn vader gaan verhuizen naar een ander dorp besluit Rik dat hij voortaan Rikki Boskampi heet. De hele buurt gelooft Riks verhaal over zijn maffia-vader, en iedereen wordt doodsbang voor De Boskampi’s. Het leven is ineens een stuk comfortabeler. Alleen, hoe houdt Rik dit verhaal geloofwaardig?”

Voorstelling bijwonen?

Datum: woensdag 7 juni
Tijdstip start voorstelling: 20:00 uur
Locatie: Cultura Ede

Ga voor meer informatie en het bestellen van tickets naar: www.cultura-ede.nl/theater