Menu

Edese bedrijventerreinen krijgen bestuur

Bedrijventerreinen Frankeneng, Heestereng en De Vallei gaan samenwerken in de Vereniging Bedrijventerrein FHV. Ondernemers die lid worden van de vereniging, krijgen inspraak in zaken die raken aan de ruimtelijke ordening op de terreinen, zoals een collectief beveiligingscontract met Securitas. De oprichting wordt officieel tijdens een publieke bijeenkomst op dinsdag 17 april bij BIT MeetMe vanaf 16.00 uur.
De bedrijventerreinvereniging gaat zich o.a. richten op een gezamenlijke beveiligingsoplossing. Ook op andere publieke gebieden zijn er plannen voor samenwerking, bijvoorbeeld als het gaat om de gezamenlijke inkoop van energie, dakonderhoud en waterbeheer.

Start bijeenkomst

Tijdens de officiële oprichting krijgen geïnteresseerde ondernemers de gelegenheid om vragen te stellen en andere aspirant-leden te ontmoeten. Bij toetreding krijgen leden ook de kans om lid te worden van bedrijvenkring Edes Bedrijfs Contact (EBC), waardoor ze zowel hun zeggenschap als hun netwerk vergroten.

Officiële oprichting

Al een aantal ondernemers zegt toe lid te worden van de vereniging. Een van hen, beoogd voorzitter Jan van Santen, ziet uit naar de officiële oprichting en roept geïnteresseerde ondernemers op ook te komen. “Samen slaan we de handen ineen als het gaan om gezamenlijke thema’s zoals beveiliging. Dit is je kans om te profiteren van de voordelen die voortkomen uit deze samenwerking.” Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden via info@ebcede.nl

Locatie: BIT MeetMe, Galileilaan 17, Ede
Aanvang: Dinsdag 17 april 2018 16:15 uur
Ontvangst: 16:00 uur
Einde: 18:00 uur

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.