Menu

EMIGREREN NAAR GRAN CANARIA

Gaat u emigreren naar Gran Canaria, of één van de andere Canarische eilanden? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft meer dan 120 jaar verhuiservaring en heeft opslagfaciliteiten voor u beschikbaar. Als Internationaal Erkend Verhuisbedrijf zorgen wij dat uw waardevolle  bezittingen ongeschonden getransporteerd worden naar uw nieuwe woonadres op Gran Canaria. Een aantal voordelen:

 • Nederlandssprekende agent bij u ter plaatse
 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar ervaring
 • Professioneel verhuisteam
 • Gespecialiseerd in Internationaal Verhuizen
 • Erkende Verhuizer
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Lid van European Moving Group
 • Beveiligde opslagfaciliteiten
 • Reactie < 24 uur

Wilt u dat uw Internationale verhuizing vlekkeloos wordt georganiseerd? Informeer naar de mogelijkheden en klik op onderstaande button.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Verhuizen naar Gran Canaria

Weten wij hoe het voelt om te emigreren naar Gran Canaria. Ons professionele verhuisteam voert regelmatig verhuizingen uit naar de Canarische eilanden en is zuinig op uw waardevolle inboedel. Er wordt gebruik gemaakt van het juiste verpakkingsmateriaal. Uw spullen worden in stevige verhuisdozen geplaatst. Meubels en grote objecten worden geplaatst in een container en indien u wenst zorgvuldig ingekrat. De container is tijdens transport uiteraard verzegeld, zo is uw inboedel veilig en komt deze onbeschadigd aan op Gran Canaria.
Onze Nederlandssprekende agent ter plaatse, zorgt voor een vlekkeloos transport en het lossen en uitpakken van uw huisraad op uw nieuwe woonadres.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Erkende Verhuizer, European Moving Group en Fedemac certificaat

Wij zijn Erkende Verhuizer, lid van de European Moving Group (EMG) en aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Mondial Movers Waaijenberg Groep voldoet aan strenge kwaliteit-, milieu- en veiligheidseisen. 

Voor u de garantie dat u te maken heeft met een verhuisbedrijf die de juiste kennis en ervaring in huis heeft om uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) te verplaatsen. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving die geldt voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. Voorafgaand aan uw verhuizing wordt een planning gemaakt, zo wordt niks aan het toeval overgelaten.

Offerte aanvragen

De kosten van verhuizen

Wilt u de kosten van verhuizen naar Gran Canaria laten berekenen? Plan een afspraak in met onze internationale verhuisadviseur. Tijdens een persoonlijk bezoek worden uw verhuiswensen doorgenomen en de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis van deze taxatie ontvangt u een overzichtelijke offerte.

Aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing

Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen uit naar Zuid Europa, wij kunnen u daarom een aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing naar Gran Canaria aanbieden. Vul ons contactformulier in en wij adviseren u over de mogelijkheden.

Referenties

U vindt hier een overzicht van onze referenties. 

Beveiligde opslag van uw inboedel

Heeft u (tijdelijk) opslagruimte nodig voor uw inboedel? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft ruim 12.000m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten beschikbaar. U huurt bij ons per week. Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. De voordelen op een rijtje:

 • Risicoklasse 3 beveiligd
 • Stofvrij en verwarmd, uw inboedel blijft in goede conditie
 • Opslagregistratiesysteem, uw inboedel snel beschikbaar
 • Aantrekkelijk tarief
 • Per week opzegbaar

Wilt u gebruik maken van onze beveiligde opslagfaciliteiten? Informeer naar de mogelijkheden, bel 0318 – 624 555, zend een e- mail naar info@waaijenberg.nl of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Meer informatie

Wilt meer informatie of een persoonlijk gesprek inplannen met één van de verhuisadviseurs van Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bel 0318 – 62 45 55 en wij staan voor u klaar! Het is ook mogelijk om online een informatiepakket of een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Vlekkeloos  internationaal verhuizen? Mondial Movers Waaijenberg Groep, is zuinig op uw spullen!