Menu

EMIGREREN NAAR TENERIFE

Heeft u plannen om te emigreren naar Tenerife, of één van de andere Canarische Eilanden? Als Internationaal Erkend Verhuisbedrijf én met meer dan 120 jaar verhuiservaring, draagt Mondial Movers Waaijenberg Groep graag bij aan uw zorgeloze verhuizing naar Tenerife.

Onze professionele verhuizers zijn zuinig op waardevolle bezittingen. Door gebruik te maken van het juiste verpakkingsmateriaal, zijn uw goederen optimaal beschermd tijdens transport. Uw inboedel is tijdens transport beveiligd en heeft u tijdelijk opslag nodig, dan kunt u gebruik maken van onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten. Uw voordelen op een rijtje:

 • Nederlandssprekende agent bij u ter plaatse
 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar verhuiservaring
 • Professioneel verhuisteam
 • Gespecialiseerd in Internationaal Verhuizen
 • Erkende Verhuizer
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Lid van European Moving Group
 • Klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten
 • Reactie < 24 uur

Wilt u dat de internationale verhuizing van uw boedel naar Tenerife vlekkeloos wordt uitgevoerd? Informeer naar de mogelijkheden en klik op onderstaande button.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Emigreren naar Tenerife

U gaat emigreren naar Tenerife, dan komt daar veel bij kijken. Als geen ander weten wij hoe het voelt om te emigreren. Het professionele verhuisteam van Mondial Movers Waaijenberg Groep voert met regelmaat verhuizingen uit naar de Canarische eilanden en het is onze tweede natuur om zuinig om te springen met de waardevolle inboedel van een ander.

Er wordt gebruik gemaakt van beschermend verpakkingsmateriaal. Uw huisraad wordt in stevige verhuisdozen verpakt. Meubels en grote objecten kunnen desgewenst ingekrat worden, waarna deze geplaatst worden in een container.

Deze container is tijdens transport verzegeld, de veiligheid van uw inboedel is daarmee gegarandeerd én deze komt onbeschadigd aan op Tenerife.

Onze Nederlandssprekende agent zorgt ter plaatse voor een vlekkeloos transport en het lossen en uitpakken van uw huisraad op uw nieuwe woonadres.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Erkende Verhuizer, European Moving Group en Fedemac certificaat

Mondial Movers Waaijenberg Groep voldoet aan strenge kwaliteit-, milieu- en veiligheidseisen. Wij zijn Erkende Verhuizer, lid van de European Moving Group (EMG) en aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties.

De garantie dat u gebruik maakt van een verhuisbedrijf die de kennis en ervaring in huis heeft en in staat is om uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) te verplaatsen.

Voorafgaand aan uw verhuizing maakt de verhuisadviseur een overzichtelijke planning en wordt niks aan het toeval overgelaten. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving die geldt voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen.

Kosten verhuizing Tenerife

Wilt u meer weten over de kosten van uw verhuizing naar Tenerife? Plan een afspraak in met de internationale verhuisadviseur. Tijdens een persoonlijk bezoek worden uw wensen doorgenomen en de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis van deze taxatie ontvangt u een overzichtelijke offerte. Of vraag direct een offerte aan met onderstaande button.

Offerte aanvragen

Aantrekkelijk tarief voor uw verhuizing

Maandelijks voert Mondial Movers Waaijenberg Groep meerdere verhuizingen naar Zuid-Europa uit. Dit stelt ons in staat om u tegen een aantrekkelijk tarief naar Tenerife te verhuizen. Vrijblijvend informatie ontvangen? Gebruik onderstaande button en kom in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Ja, ik wil verhuizen tegen aantrekkelijk tarief

Klantreacties

Benieuwd naar wat klanten over ons vertellen? U kunt het lezen op de pagina klantreacties

Beveiligde opslag van uw inboedel

Heeft u (tijdelijk) opslagruimte nodig voor uw inboedel? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft ruim 12.000m2 klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten beschikbaar. U huurt bij ons per week. Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Enkele voordelen:

 • Risicoklasse 3 beveiligd
 • Stofvrij en verwarmd, uw inboedel blijft in goede conditie
 • Opslagregistratiesysteem, uw inboedel snel beschikbaar
 • Aantrekkelijk tarief
 • Per week opzegbaar

Wilt u gebruik maken van deze beveiligde opslagfaciliteiten? Informeer naar de mogelijkheden en bel 0318 – 624 555. Of gebruik onderstaande button en stel uw vraag aan één van onze verhuismedewerkers.

Ja, ik heb beveiligde opslag nodig

Meer informatie

Bel 0318 – 62 45 55 voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen één van onze verhuisadviseurs Het is ook mogelijk om online een informatiepakket of een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Vlekkeloos  internationaal verhuizen? Mondial Movers Waaijenberg Groep, is zuinig op uw spullen!