Menu

Emigreren naar Zweden

Zoekt u een internationaal verhuisbedrijf omdat u gaat emigreren naar Zweden?

Vlekkeloos emigreren naar Zweden

U wilt vlekkeloos emigreren naar Zweden en Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft meer dan 120 jaar aan internationale verhuiservaring. De professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep staan graag voor u klaar om uw internationale verhuizing naar Zweden soepel te laten verlopen en wij hebben het juiste middelen en verpakkingsmateriaal om uw waardevolle inboedel optimaal te beschermen tijdens transport.

Vraag een offerte aan

Emigreren naar Zweden

Zorgeloos emigreren naar Zweden? Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep bent u aan het goede adres. Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer, voor u de garantie dat u uw verhuizing uit handen geeft aan een betrouwbaar verhuisbedrijf gespecialiseerd in Zweden.

Bekijk onze video en ontdek binnen één minuut wat Mondial Movers Waajenberg Groep voor u kan betekenen:

Inboedel tijdens transport naar Zweden verzekerd

Uw inboedel kan tijdens transport naar Zweden allrisk verzekerd worden en daarnaast kunt u uw waardevolle bezittingen tijdelijk, of voor een langere termijn, opslaan in de klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten [12.000m2] van Mondial Movers Waaijenberg Groep, tot het moment dat u deze weer nodig heeft.

Vraag een offerte aan

Internationale verhuizing uitbesteden

Uw complete internationale verhuizing uitbesteden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voordat u gaat verhuizen naar uw nieuwe woonadres in Zweden wordt uw inboedel zorgvuldig ingepakt door onze professionele verhuizers, er wordt gebruik gemaakt van het juiste verpakkingsmateriaal en ook de- en montage en het inkratten van uw meubels behoort tot de mogelijkheden.

Verhuisofferte aanvragen

Een verhuisofferte aanvragen voor uw internationale verhuizing naar Zweden is bij Mondial Movers Waaijenberg Groep vrijblijvend. U ontvangt persoonlijk advies van één van onze internationale verhuisadviseurs en u ontvangt een duidelijke verhuisofferte voor uw verhuizing naar Zweden. Tijdens een bezoek aan uw woning worden uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de- en montage van uw meubels besproken. Daarnaast wordt de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een overzichtelijke verhuisofferte en wordt er niks aan het toeval overgelaten.

Vraag een offerte aan

Groupage ritten naar Zweden

Maandelijks voert Mondial Movers Waaijenberg Groep meerdere verhuizingen uit van en naar Scandinavië, daarom kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. Op die manier kunt naar Zweden emigreren op het moment dat het u schikt tegen een interessant tarief. Op de pagina rittenoverzicht vindt u actuele informatie over wanneer onze buitenlandse ritten vertrekken.

Neem contact op

Wat kost een verhuizing naar Zweden

Benieuwd naar de verhuiskosten voor uw verhuizing vanuit of naar Zweden? Vraag vandaag nog een offerte aan. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tip: Op deze website over Zweden vindt u allerlei handige informatie ter voorbereiding op uw overweging om naar Zweden te emigreren.

Offerte aanvragen

Opslag van meubels en inboedel

Mondial Movers Waaijenberg Groep is ook gespecialiseerd in beveiligde en geklimatiseerde opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat emigreren en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Download brochures

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Vlekkeloos emigreren naar Zweden = Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, zuinig op uw spullen