Menu

Familiedag Mondial Movers 2022

Bron: Mondial Movers

Eens in de vijf jaar organiseert Mondial Movers een Familiedag, om alle medewerkers en hun familieleden, voor aangesloten Mondial verhuisbedrijven. De Mondial Movers familiedag vond dit jaar plaats bij de Apenheul en er verzamelden zo’n 800 bezoekers voor deze feestelijke dag.

Bekijk de video

Over Mondial Movers

Mondial Movers Waaijeberg Groep is sinds 2003 aangesloten bij Mondial Movers. De landelijke verhuisorganisatie van Erkende Verhuizers, met vestigingen in heel Nederland. De Mondial Movers Familiedag wordt georganiseerd om alle medewerkers te bedanken voor hun inzet en om ze in de gelegenheid te brengen om elkaar te ontmoeten. Een traditie die, gezien de hoge opkomst, zeer gewaardeerd wordt door het personeel.

Ontmoetingsplaats

De editie van deze Familiedag vond plaats in de Apenheul. Gezinnen konden genieten van een geheel verzorgde dag. De jongste bezoekers werden bij aankomst verrast met een tas met cadeautjes.Rond het middaguur was er een voederpresentatie van de gorilla’s waar de hele groep zich verzamelde. Daarnaast was er speciaal voor de Mondial-familie een ontmoetingsplaats ingericht (Kambizuri) waar iedereen terecht kon voor een hapje en een drankje.
Vanuit de Mondial Movers Foundation was Henk Vlot (theatermaker op locatie) aanwezig om ’s ochtends alle gezinnen te verwelkomen. ’s Middags zwaaide hij op geheel eigen wijze alle medewerkers en hun familieleden uit.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.